SE*S PUŠTEN NA SRPSKOJ NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Poznati glumac u najvrelijoj akciji, SVE SE VIDI! (FOTO)
Seks, Foto: Printscreen

AU, VRELO

SE*S PUŠTEN NA SRPSKOJ NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Poznati glumac u najvrelijoj akciji, SVE SE VIDI! (FOTO)

Ko je ovo mogao da očekuje?

Objavljeno: 11:20h

Serija „Senke nad Balkanom” emitovana je na Prvom programu RTS-a, a najzapaženiji momenti u seriji svakako su bile eksplicitne scene seksa.

Glavni likovi u seriji su dvojica inspektora za krvne delikte, koji se u uzbudljivoj dramskoj priči suočavaju sa nizom neočekivanih obrta. Andru Tanasijevića Taneta glumi Dragan Bjelogrlić, a njegovog pomoćnika Stanka Pletikosića, mladog forenzičara, Andrija Kuzmanović.

Na prvi pogled povučen, skroman i miran, mladi forenzičar Stanko Pletikosić je već nakon prve epizode postao jedan od omiljenih likova iz serije „Senke nad Balkanom”. Scena žestokog seksa između Andrije Kuzmanovića i njegove koleginice Milice Gojković definitivno je ostavila najjači utisak.

- To je sve deo posla, moram priznati da mi nije bilo neprijatno. Seks jeste škakljiva tema za gledaoce, ali mi kao glumci ne gledamo na to istim očima. To je naš posao - rekao je jednom Andrija za „Alo!”.

seks
foto: Printscreen

S obzirom na to da je lik Stanka Pletikosića na prvi pogled pozitivan i da je oličenje morala, mnoge je iznenadila scena brutalnog seksa.

- Moj lik je tako i napravljen, baš da bi gledaoci mogli da vide i neku drugu njegovu stranu. On ima neke svoje „mrakove”, koji će vremenom da se otkriju, ali ne bih previše o tome da pričam - rekao je Kuzmanović za „Alo!” i dodaje da je dobio samo pozitivne komentare nakon emitovanja prve epizode serije „Senke nad Balkanom”, kao i da se nije dvoumio da li da prihvati ulogu.

Kičić: Srbija je spremna za seks!

Glumac Gordan Kičić, koji tumači lik Alimpija Mirića, koji je vlasnik apoteka i tajkun, za „Alo!” komentarisao je jednom prilikom prvu epizodu serije „Senke nad Balkanom”.

- Uloga koju tumačim za mene je predstavljala veliki izazov. Potpuno je drugačija od svega što sam igrao do sada. Glumim na nemačkom i ruskom jeziku, što je veoma zahtevno - rekao je Kičić za „Alo!”, a na pitanje kako komentariše veliki broj scena seksa u seriji, te da li je Srbija spremna za ovakvu vrstu umetnosti, kaže:

- Srbija je spremna. Izazvali smo reakcije TV publike, a koliko znam, nije bilo negativnih komentara - rekao je Gordan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.