DA LI JE MOGUĆE DA IMA TOLIKO?! Evo koje je GODIŠTE Olja Lević, ŠOK
Olja Lević, Foto: printscreen

pogađajte

DA LI JE MOGUĆE DA IMA TOLIKO?! Evo koje je GODIŠTE Olja Lević, ŠOK

Još tokom studija glumila je u predstavama, a na filmskom platnu se pojavila 2011. godine ponovo tumačeći Zoricu, ali ovog puta u filmu „Nova godina u Petlovcu“

Objavljeno: 23:29h

Olja Lević je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica prepoznatljiva po ulozi Mile Galić u seriji „Igra sudbine“ koja se od januara 2020. godine emituje na programu Prve Televizije. Prvu televizijsku ulogu Olja je ostvarila sa sedamnaest godina. Tumačila je Zoricu, devojku sina Dragana (Nenad Okanović) u seriji Radoša Bajića „Selo gori, a baba se češlja“ koja je premijerno emitovana od 2007. godine na Radio-Televiziji Srbije (RTS). Usledila je ista uloga u filmu „Nova godina u Petlovcu“ iz 2011. godine.

Na malim ekranima ponovo se pojavila 2017. godine u seriji „Šifra Despot“, a potom dve godine kasnije u seriji „Žigosani u reketu“. Odigrala je manju ulogu u seriji „Urgentni centar“, a popularnost joj je donela Mila Galić koju tumači u telenoveli „Igra sudbine“.

Olja Lević
foto: Instagram

Uporedo sa filmskom i televizijskom karijerom, Olja Lević je gradila i uspešnu pozorišnu karijeru. Igrala je u predstavama „Iza rešetaka“, „Udes Kadmovića svijeh“, „San letnje noći“ i drugima. Još tokom studija glumila je u predstavama, a na filmskom platnu se pojavila 2011. godine ponovo tumačeći Zoricu, ali ovog puta u filmu „Nova godina u Petlovcu“. Bila je devojka Nenadu Okanoviću, a scenu je delila sa vrsnim glumcima, poput Radoša Bajića, Milorada Mandića Mande, Olge Odanović i drugih.

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen/oljalevic

Rođena je 22. juna 1990. , što znači da ima 32 godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.