DOGOVORIO SE SA DEVOJKOM DA BUDU U OTVORENOJ VEZI, A ONDA MU JE POSTAVILA OVO PITANJE: Nije znao gde se nalazi
Foto: Profimedia

strašno

DOGOVORIO SE SA DEVOJKOM DA BUDU U OTVORENOJ VEZI, A ONDA MU JE POSTAVILA OVO PITANJE: Nije znao gde se nalazi

Svako od nas sastavio je popis "dopuštenih" ljudi kao neku vrstu ugovora

Objavljeno: 21:00h

–Iako smo u otvorenoj vezi, nisam bio iskren sa svojom partnerkom oko spavanja s prijateljicom i moja laž nas razdvaja. Nije ljuta što sam imao seks s tom ženom, ljuta je što nisam bio iskren u vezi s tim. U vezi smo godinu dana. Sve dok nisam zeznuo, bilo je briljantno – napisao je jedan muškarac za The Sun. Od početka su se složili da oboje slobodno spavaju s drugim ljudima. Oboje imaju ogromne seksualne nagone i držanje veze otvorenom znači da nikada ne zastari i da ne treba da varaju, a njihov seksualni život je poseban jer se vole.

1 / 8 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

Nedelju dana kasnije, naljutila se na njega i da zna da je više puta lagao. Sve joj je priznao, ali to nije bilo dovoljno. Ona kaže da seks nije problem, nego njegovo laganje. Ona veruje da ima osećanja prema drugoj ženi. Kaže da mu više ne može da mu veruje i da ne misli da mogu da nastave vezu.

Seks
foto: Profimedia

– Pogrešili ste i iskreno vam je žao zbog toga, ali morate razmisliti zašto ste lagali. Budite iskreni prema sebi kako biste mogli biti iskreni i prema svojoj partnerki. Možda ste štitili njena osećanja jer ste osećali da ste prešli granicu s drugom ženom. Ili vas možda to što ste u otvorenoj vezi više ne čini srećnom. Ako oboje želite da popravite svoju vezu, to se može učiniti, ali ponovna izgradnja poverenja nije laka i zahteva vreme. Razgovarajte s partnerkom recite joj koliko je volite i da želite rešiti stvari. Moglo bi doći vreme da ponovno iscrtate granice svoje veze – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.