KAMERA SLUČAJNO SNIMILA POROĐAJ! Mužu se RAZLILO PO LICU, NESTVARNE SCENE (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/ peytonstewart

neverovatna priča

KAMERA SLUČAJNO SNIMILA POROĐAJ! Mužu se RAZLILO PO LICU, NESTVARNE SCENE (VIDEO)

Mlada mama podelila je svoje nesvakidašnje iskustvo sa porođaja i značajnu ulogu koju je u tom događaju odigrao njen muž.

Objavljeno:

Sabriena Abri podelila je na Tik Toku nesvakidašnje iskustvo dolaska svoje bebe na svet. Naime, njen suprug Izi ne samo što je prisustvovao rođenju svog deteta, već je porodio Sabrienu, a sve je slučajno zabeleženo na snimku kućne kamere. Plan je bio da se ona porodi kod kuće u specijalnoj kadi s vodom, ali tata nije ni sanjao da će preuzeti ulogu babice i da će prihvatiti bebu prilikom izlaska iz majčine utrobe.

Podrška supruga

Sve je počelo u tri sata ujutru kad su buduću mamu probudili trudovi. Kako joj je to bilo drugo dete nije paničila, već se držala prethodnog dogovora sa suprugom da se porodi kod kuće u vodi.

- U kadu sam ušla oko 7 ujutro kako je i bilo planirano da se porodim u vodi. Imala sam otprilike jednu do dve kontrakcije u sat vremena, i tako sve do 6 sati popodne - ispričala je ona.

Pozvali su stručnu babicu koja je došla i pogledala Sabrienu koja prema njenim rečima nije trebalo da se porodi još nekoliko sati. Njen suprug se nije odvajao od nje hrabreći je da izdrži trudove.

@sabriena_abrre Your daily dose of birth control, you’re welcome? #momtok #toddlersoftiktok #relatable ♬ original sound - Sabriena Abrre

Tata prihvatio bebu

Oko pet minuta do 22 sata Sabriena je osetila jake trudove.

- Izi se zaista trudio da mi pomogne. U trenutku kad sam osetila jake trudove on je pao na kolena. Baš u tom momentu meni je pukao vodenjak i sve se razlilo po njegovm licu. Međutim njega to nije omelo da me vrati u kadu s vodom. Već nakon nekoliko minuta i beba je počela da izlazi. Izi ju je uhvatio neposredno pre nego što je upala u vodu i odmah mi je stavio na grudi - uzbuđeno je ispričala mlada mama.

Babica je prerezala pupčanu vrpcu a potom pregledala porodilju.

- Sve je bilo u savršenom redu. Beba i ja smo bile odlično, a ja nisam popucala tokom porođaja. Babica je pomogla meni i bebi da se smestimo u krevet dok je moj muž sijao od sreće jer pomogao svom detetu da dođe na svet - rekla je Sabriena.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.