ZARAĐUJU 2 MILIONA DINARA MESEČNO: Bili su švorc, pa se obogatili PREKO NOĆI - ŠOK! (FOTO)
Par, Foto: Instagram

LAKA ZARADA

ZARAĐUJU 2 MILIONA DINARA MESEČNO: Bili su švorc, pa se obogatili PREKO NOĆI - ŠOK! (FOTO)

Džasmin Grogan (19) i Mekoli Marči (22) odlučili su da se pridruže OnlyFansu u julu u nadi da će jednog dana napustiti svoj rodni grad Blekburn, ali brzo su zaradili dovoljno novca za hipoteku, piše Daily Star.

Objavljeno:

Mladi par koji očajnički želi da napusti svoj rodni grad nadomak Mančestera, ali čini se da će ostati u njemu. Nakon što su otvorili profil na OnlyFansu pre samo mesec dana, nijh dvoje su u tom periodu zaradili više od 18.000 funti.

Mekoli je dao otkaz na poslu gde je radio kao zidar i uzeo hipoteku na kuću. Džasmin je rekla da je bila oduševljena naglom promenom u njihovim finansijama i sada je uverena da će im eksplicitni sadržaj doneti šestocifrenu zaradu godišnje.

Ona je ekskluzivno za Daily Star ispričala: „Život nam se oboma stvarno promenio, finansijski smo slobodni u tako mladim godinama i samo će ići nabolje. Planiram da zarađujem ​​najmanje šest cifara godišnje. Imam toliko velikih planova za našu budućnost. Mekoli je nekada bio zidar, ali je dao otkaz jer odlično zarađujemo na OnlyFansu. Pre te popularne platforme zarađivali smo 1.900 funti mesečno. Nismo očekivali da ćemo zaraditi veliku svotu novca, ali ide nam neverovatno i sada možemo da priuštimo luksuzne stvari i stavljamo hipoteku na kuću. To je bila najbolja odluka koju smo ikada doneli. Oboje smo iz Blekburna i uvek smo želeli da imamo dovoljno novca da se preselimo. Jednostavno ne želimo da ostanemo u svom rodnom gradu do kraja života. Želimo da se preselimo u lepo i mirno područje“.

Džasmin i njen dečko mesecima su razmišljali o pokretanju 18+ stranice. Ona je bila malo zabrinuta zbog snimanja i objavljivanja golišavih sadržaja na društvenim mrežama, ali tvrdi da joj se to i te kako isplatilo. „Svakome ko to misli da to uradi poručujem da ne dopusti da ih bilo ko ili bilo što spreči, samo napred“, poručila je ova mlada devojka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.