PRVO ŠTA VIDITE NA FOTOGRAFIJI, OTKRIVA SVE O VAMA: Usudite se da pogledate (FOTO)
Mozak, Foto: Shutterstock

ČIK PROBAJTE

PRVO ŠTA VIDITE NA FOTOGRAFIJI, OTKRIVA SVE O VAMA: Usudite se da pogledate (FOTO)

Optičke iluzije često nam mogu otkriti zanimljive činjenice o našoj osobnosti i karakteristikama. Potražite pojam koji ste prvi ugledali na ilustraciji i saznajte što to govori o vama.

Objavljeno:

Stablo

Volite da učite. Verovatno volite i natprirodne fenomene i misterije. S lakoćom razumete psihologiju i različite psihološke teorije, a ljudi koji su vam bliski smatraju vas mudrima. Uvek ste u potrazi za odgovorima i istinom. Ne marite za to kako vas drugi vide.

Ptice/priroda

Vi ste slobodnog duha i odbijate da se pridržavate društvena pravila i uvek radite ono što želite, bez obzira na sve. Ne pokušavate da stvorite niti pronađete sebe, već jednostavno želite da doživljavate svet takav kakav jeste. Katkad se teško uklapate u društvo, ali to vas ne zabrinjava previše. Volite da putujete i istražujete, ne zadržavate se ni na jednom mestu predugo. Život nije nešto što shvatate preozbiljno i iskustvo cenite više nego znanje.

Lice

Ako ste prvo ugledali obris lica, težite stvaranju savršene slike o sebi. Takva slika može biti spoljašnja ili unutrašnja, ali trebalo bi da budete svesni da težnja ka takvoj slici može biti kontraproduktivna jer je ona na neki način veštački stvorena iluzija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media