POJAVILA SE NA PLAŽI I RADILA NEŠTO JAKO BEZOBRAZNO: Šok KADROVI POZNATE DAME (FOTO)
Foto: Printscreen

au

POJAVILA SE NA PLAŽI I RADILA NEŠTO JAKO BEZOBRAZNO: Šok KADROVI POZNATE DAME (FOTO)

Manekenka se hvalila svojim lila bikinijem u kojem je odradila kratko istezanje nasred plaže

Objavljeno: 14:02h

Atraktivna i bujna manekenka Klaudija Romani (40) nedavno je uslikana na Miami Beachu, spremala se za sportsku nedelju plivanja u Kaliforniji.

Manekenka se hvalila svojim lila bikinijem u kojem je odradila kratko istezanje nasred plaže.

Romani je rukama podizala zadnjicu te tako pokazivala svoju utegnutu guzu, a mnogi pogledi su bili uprti i u njemee grudi koje je jedva držao maleni grudnjak.

Veoma je aktivna i na Instagramu, gde često objavljuje atraktivne i provokativne fotografije. Nije ni čudo da ima 1.4 miliona pratilaca.

1 / 4 Foto: Printscreen

Za nju je fudbal neodvojivi deo života. Tako je još od 14. aprila 1982. godine. Italijanka Klaudija Romani, model, zaštitno lice brojnih poznatih svetskih magazina, dama koja je u više navrata bila na listama najseksepilnijih žena na svetu, rijaliti zvezda, devojka sa licencom profesionalnog fudbalskog sudije…

“Mislim da ceo svet zna da sam veliki navijač Milana. I sad znam šta ćete da kažete, to je ekipa koja ima mnogo problema proteklih godina. Milan je klub koji sa pravom nosi epitet velikana. Samo pogledajte broj titula koje smo osvajali i sve će vam biti jasno. Ma verujte mi, vratićemo se mi ponovo na velika fudbalska vrata”, kaže optimistično Klaudija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.