BABA VANGA OTKRLA ŠTA ĆE SE DESITI SA KOSOVOM I SRBIMA! STRAHOVITO PREDSKAZANJE videla pred vlastitu SMRT (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

OTKRIVAMO

BABA VANGA OTKRLA ŠTA ĆE SE DESITI SA KOSOVOM I SRBIMA! STRAHOVITO PREDSKAZANJE videla pred vlastitu SMRT (FOTO)

Na poslednjem objavljenom snimku iz bolničke postelje, bugarska proročica Baba Vanga je snimljena nekoliko dana pre smrti 11. avgusta 1996. godine. Na samrti molila je ljude da žive u miru. Vanga se molila za mir za Srbe na Kosovu i Metohiji i za stanovnike Luganska i Donjecka

Objavljeno: 09:32h

Baba Vanga važila je za jednu od najvećih proročica svih vremena, a iako je bila slepa mogla je da predvidi budućnost.

Njenu pomoć za spas od nevolja tražili su mnogi, pa čak i poznate ličnosti.

Na poslednjem objavljenom snimku iz bolničke postelje, bugarska proročica Baba Vanga je snimljena nekoliko dana pre smrti 11. avgusta 1996. godine. Na samrti molila je ljude da žive u miru. Vanga se molila za mir za Srbe na Kosovu i Metohiji i za stanovnike Luganska i Donjecka.

- Rekla je: "Mir će na Zemlji trajati 1.000 godina kada se pojavi osma osoba." A sada čekamo da vidimo ko je ta osma osoba - ispričala je Zdravka Janeva, snaja Baba Vange, kada je reč o Ukrajini.

Mnoga proročanstva velike Vange tek treba da budu dešifrovana, ali mnogo toga što je rekla već se obistinilo.

Predvidela je i sudbinu Krima.

Baba Vanga
foto: Printscreen

- I ovaj komad ide na drugu stranu, rekla je Vanga, a mi smo je pitali na koji komad misli i gde se nalazi. Nije rekla tačno o kom komadu je reč i nismo znali šta da mislimo. Pitali su je hoće li se ovaj komad ponovo vratiti u Rusiju ili ne, a ona je rekla da će proći mnogo vremena i da će mnogi umreti, proliće se mnogo krvi i ovaj deo će se vratiti na svoje mesto - rekla je Zdravka.

Čini se da je o tome razmišljala Vanga i kad je neočekivano izgovorila: "I mnogo toga će se srušiti na Zapadu, a mnogo toga će se povećati na Istoku."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.