Majke ovih poznatih muškaraca važe za NAJGORE SVEKRVE na svetu: Evo šta sve rade snajkama! (FOTO)
Dolores Aveiro, Foto: Instagram Printscreen

D ALI BISTE REKLI

Majke ovih poznatih muškaraca važe za NAJGORE SVEKRVE na svetu: Evo šta sve rade snajkama! (FOTO)

Nijedna snajka im nije dobra

Objavljeno: 14:50h

Poznato je da su majke veoma privržene sinovima, zbog čega u kasnijem periodu isti ti muškarci imaju veliki problem da nađu odgovarajuće žele ili pak onu koja će se svideti njihovoj majci.

Kao i među običnim svetom, ni u svetu poznatih situacija nije bolja, posebno gde ima mnogo para. Tako da pojedine majke, slavnih muškaraca, važe za najgore svekrve.

Glorija Kampano

gloria campano
foto: Profimedia

Majka Bredlija Kupera, nikada se ne odvaja od sina, a kako su strani mediji spekulisani, ona je glavni krivac raskida veridbe slavnog glumca i Irine Šajk. Manekenku Suki Voterhus je oterala, kao i glumicu Zoe Salandu. Ona živi kod Bredlija u kući i ne dozvoljava njegovim izabranicama da budu glavne.

Džejn Pit

Ona je veoma volela Dženifer Aniston, zbog toga nijednu drugu izabranicu svog sina Bred Pita nije prihvatila. Posebno Anđelinu Džoli, koji je uvek nazivala preljubnicom, zbog načina na koji je ušla u život njenog sina, a plašila se da mu ne uništi život.

Dolores Aveiro

Dolores Aveiro
foto: Printscreen Instagram/doloresaveiroofficial

Kako su mediji spekulisali, glavni razlog da se Kristijan Ronaldo oženi Georginom Rodrigez je upravo njegova majka. Dolores je smatrala da je njegova izabranica isključivo sa najboljim fudbalerom sveta zbog novca. Kako se još navodi, Dolores je bila i glavni razlog raskida Ronalda i Irine Šajk.

Kraljica Elizabeta II

Kraljica Elizabeta, Piće, Kraljevska porodica
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pozanto je da britanska kraljica, pokojnu princezu Dajanu nije podnosila, kao ni da Kamilu, sadašnju suprugu princa Čarlsa, nikada nije prihvatila. Ni izbor svog unuka Harija, nije odobrila, jedina osoba koju je prihvatila je princezu Kejt Midlton, koju smatra dostojnom svoje kraljevske porodice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.