PRIKAZANA VRELA SCENA NA RTS! Dve žene UPRAŽNJAVAJU ODNOSE, kadrovi za pući načisto (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

au

PRIKAZANA VRELA SCENA NA RTS! Dve žene UPRAŽNJAVAJU ODNOSE, kadrovi za pući načisto (FOTO)

Na kraju, završavaju zagrljene, potpuno gole

Objavljeno: 14:17h

Marija Bergam (28) i Leona Paraminski (40) snimile su sigurno najupečatljiviju i najžešću scenu seksa između dve žene, a ista je prikazana u 7. epizodi "Senki nad Balkanom 2".

Marija i Leona, u seriji Marija Davidović i Marija Oršić, prvo razgovaraju, a potom se Hrvatica udvara Srpkinji koja uzvraća istom merom.

Nakon predigre, glumice kreću u ozbiljnu akciju na krevetu, obe obučene u perverzni donji veš.

Na kraju, završavaju zagrljene, potpuno gole.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Cela moja linija u drugom delu serije je oslonjena na lik Marije Oršić, koju igra jedna predivna hrvatska glumica Leona Paraminski - istakla je Marija Bergam o svojoj ulozi u drugoj sezoni.

- Eto, na primer, ja nisam znala ko je ta žena i ima scena u prvoj sezoni kada ja izgovaram: "A, Marija Oršić koja vam svima kroji kape?". I pitam ja posle Dragana ko je ta Marija, pa mi je objasnio da je ona bila muza nacista, njihov duhovni vođa, žena koja je komunicirala sa višim svetom... Odmah sam je guglala i zaista to lice je lepše od svake holivudske glumice ili manekenke. Nestvarno lepa žena kojoj su pripisivali razne moći. Dakle, ona je u našoj seriji jedan od glavnih likova u drugoj sezoni - otkrila je Marija ranije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.