IMA 31 GODINU I ČEKA 58. DETE: Došao je u Evropu i nudi ŽENAMA hit stvar, neće moći DA ODBIJU! (VIDEO)
Kajli Gordi, Foto: Printscreen/Youtube

AUU

IMA 31 GODINU I ČEKA 58. DETE: Došao je u Evropu i nudi ŽENAMA hit stvar, neće moći DA ODBIJU! (VIDEO)

Kajli Gordi je donator sperme koji svoje usluge donira direktno ženama, u čašici i bez fizičkog kontakta, a sve kako bi sva ta deca jednoga dana mogla da ga upoznaju ukoliko žele.

Objavljeno:

Kajli Gordi (31) je Amerikanac iz Los Anđelesa koji se bavi netipičnim zanimanjem. On je donator sperme svim ženama kojima je to neophodno. Budući da bi retko koja dama pristala da bude sa momkom koji ima takav posao, Kajli se suočava sa činjenicom da nikako ne uspeva da nađe devojku.

Njegov posao se razlikuje od prosečnih tog tipa zato što on svoje ulsuge nudi potpuno besplatno, a reklamira se putem društvenih mreža. Žene tako dolaze kod njega umesto u baku sperme.

Kajli objašnjava kako neki ljudi ne žele da idu u banku sperme budući da su tamo donatori anonimni. To znači da novopečeni roditelji ne znaju ništa o osobi čije će gene njihova deca nositi. Upravo to je razlog zašto se mnogi parovi obraćaju direktno njemu da bi ga i upoznali.

Za poslednjih 10 godina žene koje su ostale trudne njegovim “poklonom” dobile su ukupno 48 dece, i još 10 ih je na putu da se rode.

- Devojku nisam imao već 10 godina. Ženama uvek pre svega kažem šta radim i u tom trenutku postanu nezainteresovane. Kažu mi da razumeju da želim da pomognem drugima, ali da ne žele nekog ko već ima toliko decu sa ostalim ženama - rekao je on.

Nedavno je boravio u Velikoj Britaniji, a svoj dolazak na Ostrvo najavio je i u Fejsbuk grupama za donacije sperme.

– Biću tamo sve do 29. aprila, ali ako treba, produžiću ostanak. Mogu da dođem u bilo koju zemlju u Evropi, čak i ako ja platim troškove. Već sam imao uspeha ovde – napisao je ranije.

Ovo mu nije prvi put da boravi u Evropi, niti i Velikoj Britaniji.

– Bio sam u Velikoj Britaniji i Evropi u avgustu 2021, kada sam posetio i Dansku i Švedsku. Uživam tamo, ali je dosta teže pronaći zdravu i organsku hranu sa kojom ću održati svoju spermu zdravom – rekao je Gordi.

On je dodao da se nada poseti Irskoj i Velsu, a uskoro planira da otputuje u Australiju i na Novi Zeland.

Zahvaljujući Gordijevoj ‘donaciji’ iz avgusta 2021., verenice Ketrin i Alis očekuju prvo zajedničko dete. Devojke su zahvalne na tome što im je dao šansu da prošire porodicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.