GLEDAO JE KAKO NJEGOVA DEVOJKA OVO RADI SA DRUGIM MUŠKARCIMA: A onda je usledio OBRT kakav NIJE OČEKIVAO
Par, Foto: Profimedia

A JOJ

GLEDAO JE KAKO NJEGOVA DEVOJKA OVO RADI SA DRUGIM MUŠKARCIMA: A onda je usledio OBRT kakav NIJE OČEKIVAO

Progutao sam ponos prošlog decembra i zamolio je da još jednom pokuša sa mnom

Objavljeno: 22:20h

-Moja bivša devojka i ja ponovno smo zajedno nakon što smo prekinuli kada sam je uhvatio da šalje eksplicitne poruke drugim muškarcima na društvenim mrežama. Oboje se jako trudimo i sve ide dobro, osim što moja porodica odbija da joj oprosti - napisao je jedan muškarac za The Sun.

1 / 5 Foto: Profimedia

Rekao im je sve detalje njihove veze i prekida, ali sada žali jer je oni odbijaju ponovno prihvatiti. On ima ćerku od pet godina zbog koje je njihov seksualni život bio loš, ali nikada nije mislio da će ga devojka prevariti zbog toga. Iako nije imala pravu aferu, slala je razne poruke muškarcima na društvenim mrežama.

Raskid
foto: Profimedia

- Progutao sam ponos prošlog decembra i zamolio je da još jednom pokuša sa mnom. Pristala je da pokuša još jednom. Mislila sam da će to biti teška bitka, ali naš je odnos bolji nego ikad, a seksualni život je sjajan. Problem je što moji prijatelji i porodica ne podržavaju moju odluku - nastavio je.

Par, Svađa, Raskid, Razvod, Seks, Krevet
foto: Profimedia

- Lepo je što vaša porodica brine o vama, ali moraju biti oprezni da ne unište vašu vezu i vašu užu porodicu. Sjajno je što na prvo mesto stavljate sreću svoje ćerke i opet pokušavate s jevojkom. Morate biti sigurni da ćete i dalje raditi na svojoj vezi kako biste osigurali i njenu i vašu sreću. Na kraju vaša porodica mora da podrži vašu odluku kako bi vam pomogla - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.