"SUTRA JE SUDNJI DAN": Jezivo UPOZORENJE kruži MREŽAMA, desiće se nešto NAJGORE U ISTORIJI (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

panika!

"SUTRA JE SUDNJI DAN": Jezivo UPOZORENJE kruži MREŽAMA, desiće se nešto NAJGORE U ISTORIJI (FOTO)

Srećom po stanovnike Južne Karoline, sudeći prema Svetskoj meteorološkoj organizaciji, nema najava da se nazire bilo kakva nepogoda takve vrste

Objavljeno: 16:45h

Svašta danas ljudi tvrde da bi izazvali pažnju na društvenim mrežama, pa i to da mogu da putuju kroz vreme. Začudo, brojni korisnici svejedno još uvek obraćaju pažnju na takve objave, pa je tako do medija dospela i ona koju je na Fejsbuku ostavio izvesni Kim Vindel Nokos.

Taj je, pak, tvrdio da se vratio iz 2090. godine kako bi upozorio čovečanstvo na nadolazeću katastrofu, pa kazao da bi se stanovnici američke savezne države Južne Karoline trebali pripremiti za “najgori uragan u istoriji”.

Naveo je i to da će ih uragan pogoditi kasnije ovog meseca, tačnije u nedelju 14. avgusta, pa naglasio da će oluja izazvati pustoš uz brojne ljudske žrtve.

Facebook
foto: Printscreen/Facebook

– 14. avgusta 2022. godine sledi najgori uragan u isoriji, a pogodiće Južnu Karolinu. Govorimo o prvoj kategoriji, o šest uragana s brzinama vetra većim od 250 kilometara na sat – napisao je između ostalog.

Srećom po stanovnike Južne Karoline, sudeći prema Svetskoj meteorološkoj organizaciji, nema najava da se nazire bilo kakva nepogoda takve vrste.

Istina, meteorolog Džoi Sovin objavio je u četvrtak da se vreme pogoršava i da se u petak mestimično očekuju oluje, ali je za vikend najavio sunčano vreme, prenosi portal Live5news.

Bonus video:

00:26

Cetinje, opsta Bolnica Danilo pokrivanje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.