"IMAI SMO DIVLJI SE*S NA PROZORU, VOLIM KAD ME GLEDAJU" Komentari na Anino iskustvo PRŠTE, želela je JOŠ
Seks, Foto: Printscreen/Twiter/soykahos

AU

"IMAI SMO DIVLJI SE*S NA PROZORU, VOLIM KAD ME GLEDAJU" Komentari na Anino iskustvo PRŠTE, želela je JOŠ

Većina seks praktikuje u udobnom krevetu, međutim, nekada se najbolji ljubavni odnos dogodi izvan granica spavaće sobe

Objavljeno:

Jedna Ana je na društvenoj mreži Reddit podelila svoje iskustvo. Kako je i sama rekla, voli kada je na javnom mestu, ili kada je svi vide.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

Ne mora da dođe do potpune penetracije, dovoljno je da budemo blizu. Emocije koje me spopadnu kad se mazimo u javnosti naterala me je na ideju da počnem da izlazim bez gaćica i na taj načim olakšam njemu da može da se 'baci na posao' gde god se nađemo.

Bilo je letnje popodne početkom jula. U kući je bio pakao, pa smo spas od tropske vrućine potražili u kafiću u komšiluku. Pili smo ledeni čaj i čitali knjigu.

Zna za moj fetiš i da volim da se eksponiram u javnosti, pa je u jednom trenutku počeo da mi prstima prelazi preko teksas šortsa i poželeo da budemo sami.

Seks
foto: Printscreen

To je bilo dovoljan znak. Posle nekoliko minuta zatražila sam da plati račun i odemo do stana. Još na putu do kuće sam ga grlila i stiskala mu ramena željna da ponovo osetim njegovo telo.

Nisam mogla više da izdržim. Bacila sam mu se u u naručje i počela strasno da ga ljubim kada smo ušli u lift. Nekako smo se dovukli do stana.

Teturali smo se po sobi sve dok nismo došli do prozora. To je bila moja fantazija, se*s na prozoru. Pričali smo o tome i sećam se da je jednom prilikom rekao da nema ništa protiv toga.

Presavio me je preko prozora, stavio ruku oko struka, dodirivao svuda i pitao da li mi je udobno.

Osećaj je bio izvanredan. Pritiskao me na otvoren prozor.

Nije mi smetila činjenica da neko od prolaznika ili komšija može da nas vidi. Čak naprotiv, bio je to jedan od najboljih seksualni iskustava, koje sam doživala. Nadam se da ćemo ga uskoro ponoviti.

Mnogi su komentarisali ovo njeno iskustvo kao vrlo hrabro, dok su drugi osuđivali kako su mogli to da rade naočigled svih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.