MALO KO ZNA DA ČIME SE BAVI SESTRA TAMARE DRAGIČEVIĆ: Ovo niste mogli ni da NASLUTITE
Foto: Stefan Jokić

SAZNAJTE

MALO KO ZNA DA ČIME SE BAVI SESTRA TAMARE DRAGIČEVIĆ: Ovo niste mogli ni da NASLUTITE

Prvo je želela da postane doktorka, ali to se promenilo kada je u osnovnoj školi krenula na glumačku sekciju.

Objavljeno:

Tamara Dragičević je srpska glumica koja je privukla pažnju javnosti ulogama u filmu „Montevideo, Bog te video!“ i u seriji „Vojna akademija“. Važi za jednu od najpopularnijih i najharizmatičnijih glumica mlađe generacije. Rođena je 30. marta 1989. godine u Beogradu.

Od malena je volela da imitira porodične članove i likove iz serija. Prvo je želela da postane doktorka, ali to se promenilo kada je u osnovnoj školi krenula na glumačku sekciju. U sedmom razredu je postala član pozorišta Dadov. Školovanje je nastavila u Trećoj beogradskoj gimnaziji. Bila je odličan đak i bavila se etno pevanjem. Njen omiljeni predmet je bio srpski jezik i književnost, a nije volela hemiju, fiziku i informatiku.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Glumica Nina Janković se udala za Mateju Dičića, Tamarinog brata od ujaka, pa su postale rođake.

2011. godine je započela vezu sa glumcem Petrom Benčinom. U avgustu 2015. godine ju je zaprosio dok su čamcem plovili oko ostrva Korčula.

Tamara Dragičević
foto: Printscreen

U junu 2016. godine su se venčali na Adi Bojani. Tamara je na plažu stigla čamcem, a Petar ju je čekao sa gostima. Sudbonosno „da“ su rekli uz zalazak sunca. Nakon toga su napravili žurku na kojoj je di džej puštao strane hitove iz sedamdesetih i osamdesetih godina.

U decembru 2016. godine na svet je donela devojčicu koju su nazvali Staša. Pre ćerkinog rođena, Tamara i Petar su odlučili da sačuvaju matične ćelije iz njene pupčane vrpce.

Tamara Dragićević
foto: Instagram printscreen

Tamara je igrala u pozorištu dok je bila trudna i ubrzo nakon porođaja se vratila poslu. Zahvaljujući majci i svekrvi koje joj pomažu oko bebe uspeva da završi mnoge obaveze. Izjavila je da bi, nakon određenog vremena, ponovo želela da se ostvari u ulozi majke. Glumica je aktivna na društvenim mrežama, a veliku podršku je dobila nakon objavljivanja sliku na kojoj doji ćerku u javnosti. Smatra da ono što je prirodno nije sramotno.

Tamara Dragićević
foto: Dragan Kadić

2012. godine je imala jednu od glavnih uloga u seriji „Vojna akademija“. Bila je kadetkinja Nadica Arsić i pojavila se u sve tri sezone. Ponovo joj je dodeljena uloga Eli Pops u seriji „Montevideo, Bog te video!“. Gostovala je u emisiji „Kabare“ u kojoj je izvela numeru „Mili moj“ Severine Vučković. Sa Milošem Bikovićem se pojavila u spotu za pesmu „Slučajno“ Kikija Lesandrića i Pilota.

2013. godine je učestvovala u snimanju serije „Na putu za Montevideo“ i filmova „Vojna akademija 2“ i „Montevideo, vidimo se!“. Bila je jedna od takmičarki u talent šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“. Pobedila je u prvoj epizodi i 1.000 evra je donirala udruženju „Zvončica“ za lečenje dece sa malignim bolestima. Nakon toga je imitirala Lepu Brenu, Severinu, Jelenu Rozgu, Lady Gagu, Kajli Minog (Kylie Minugue), itd.

Tamara Dragičević
foto: Printscreen Instagram

2015. godine je imala glavne uloge u filmovima „Igra u tami“ i „Panama“, a sporednu u filmu „Bićemo prvaci sveta“. Takođe je igrala Maricu, sestru Nikole Tesle, u filmu Džona Milijusa „Tesla“.

Tamarini roditelji su Sanja i Milan, a ima i stariju sestru Mariju koja je po zanimanju stjuardesa i mlađeg brata Miodraga koji se takođe bavi glumom. Njihovu porodicu čini i kućni ljubimac bišon Ogi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.