"MUŠKARCI SU SE REĐALI NA MENI, NAJAVLJIVALI SU SLEDEĆEG": Opisala SILOVANJE od strane grupe muškaraca, POTRESNO
Foto: Printscreen

užas

"MUŠKARCI SU SE REĐALI NA MENI, NAJAVLJIVALI SU SLEDEĆEG": Opisala SILOVANJE od strane grupe muškaraca, POTRESNO

Frida koja osim što je napisla scenario igra i glavnu ulogu u pomenutom filmu, prisetila se kako je započelo poznanstvo sa Piterom, čovekom koji će postati njen otmičar i koji će je tri dana držati drogiranu u stanu i podvoditi brojnim muškarcima

Objavljeno:

Britanska glumica Frida Farel (36) otkrila je u potresnoj ispovesti da je inspiraciju za scenario filma "Selling Isobel", pronašla u vlastitom iskustvu kindapovanja i seksualnog napada koji je, još kao studentkinja, doživela pre 14 godina.

Frida koja osim što je napisla scenario igra i glavnu ulogu u pomenutom filmu, prisetila se kako je započelo poznanstvo sa Piterom, čovekom koji će postati njen otmičar i koji će je tri dana držati drogiranu u stanu i podvoditi brojnim muškarcima.

"Bila sam u centru Londona kada mi je prišao muškarac u ranim 50-im i započeo neobavezan razgovor. Rekao mi je da radi kasting za jednu holivudsku brošuru i da bi voleo da me angažuje. Isprva sam oklevala i njegovu priču sam uzela sa velikom dozom rezerve, ali nakon što sam proverila njegove podatke na internetu, procenila sam da govori istinu pa sam ga pozvala da zakažemo sastanak", ispričala je Frida.

Sledećeg dana, Frida je otišla u Piterov fotografski studio, koji je bio smešten u njegovom stanu i, kako je objasnila, ni u jednom trenutku nije se osetila neprijatno.

"Ništa mi u tom trenutku nije bilo neobično niti neprijatno. Kada me je Piter sutradan kontaktirao sa pričom da je klijent zadovoljan mojim fotografijama, oduševljeno sam prihvatila da nastavimo saradnju, jer mi je ponudio sedam hiljada funti za taj posao", ispričala je glumica i dodala da je sa Piterom dogovorila još jedan sastanak.

"Pokucala sam na vrata njegovog stana, on ih je otvorio i sa osmehom na licu me je pozdravio. Međutim, čim sam ušla u unutra, nešto se promenilo. Taj oseća i taj trenutak nikada neću zaboraviti. Zaključao je vrata za mnom, i sećam se da sam se okrenula, i kao u usporenom filmu, bespomoćno sam ga gledala kako zaključava ulazna vrata", prisetila se glumica i dodala da je ozbiljnost situacije shvatila u onom momentu kada je videla da Piter ne ispušta nož iz ruke.

Zamolila je Pitera da ode do toaleta, što joj je on dozvolio pod uslovom da ostavi torbu i telefon na kuhinjskom stolu. Uplašena, sledila je njegova upustva. Ostavila je telefon i torbu na stolu, a poslušala je svog otmičara i kada joj je naredio da obuče tuđi donji veš i da popije čašu mleka.

"Kada sam obukla to što mi je dao, odveo me je u deo stana gde smo dan ranije snimili promo fotografije ali od fotografskog studija nije bilo ni traga. Tražio je od mene da poziram na određeni način, a ubrzo sam počela da se osećam omamljeno od tableta koje je sipao u mleko koje mi je dao da popijem", ispričala je Frida.

"Prisilo me je na seksualni odnos a dok me je silovao, nož kojim je mahao kada sam ušla u njegov stan, bio mu je na dohvat ruke", objasnila je glumica i dodala da se ubrzo nakon toga onesvestila.

Probudila se potpuno naga u drugom stanu, u sobi koja je imala samo krevet a u kojoj su prozori prekriveni rešetkama. Njen otmičar bi joj davao hranu i piće, nakon čega bi se ponovo onesvestila, da bi bila grubo probuđena svaki put kada bi novi muškarac ušao u sobu.

"Nepoznati muškarci su se smenjivali, a u glavi mi je ostao Piterov glas "dolazi sledeći, dolazi sledeći". Ne znam tačno koliko ih je na kraju bilo, možda pet ili šest, a možda je bolje da nikada ne saznam", rekla je Frida.

Trećeg dana otmice, Frida je uspela da pobegne jer je otmičar zaboravio da zaključa ulazna vrata.

"Bila sam užasnuta. Izašla sam iz stana i počela sam da trčim koliko me noge nose. Prvo sam otišla kod najbolje prijateljice i tu sam ostala nekoliko dana. Tek četiri dana nakon što sam pobegla, skupila sam hrabrost da pozovem policiju. Međutim, policija nije moju priču shvatila toliko ozbiljno, pogotovu jer su mi rekli da sam svojevoljno otišla u njegov stan", ispričala je Frida i otkrila da do danas ne zna šta se desilo sa njenim otmičarem nakon toga.

Inače, Fridu Farel je ovo iskustvo inspirislo da napiše scenario za film "Selling Isobel", koji je dobio nekoliko međunarodnih filmskih priznanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.