SKINULA SE ISPOD STOLA, PA TO RADILA SA OBOJICOM: Isplivao necenzurisani video, SVE JE SEVALO!
Devojka, Foto: Printscreen

auuu

SKINULA SE ISPOD STOLA, PA TO RADILA SA OBOJICOM: Isplivao necenzurisani video, SVE JE SEVALO!

Video koji se pre nešto više od mesec dana pojavio na TikToku i sakupio preko 42 miliona pregleda šokirao je sve koji su ga pogledali.

Objavljeno: 09:55h

Naime, na njemu se vidi kako jedna mlada dama odlučuje da bude toliko smela da je ispod stola ponudila svoje gaćice momku koji je sedeo nasuprot nje i njenog dečka.

Zanimljivo, snimak su pojedini meksički postali preneli kao sasvim ozbiljnu vest, ali način na koji je zabeležena u samom startu bio sumnjiv. Ukratko, delovalo je nemoguće da niko od “junaka priče” nije primetio da ih snimaju toliko dugo, a na Fejsbuku su identifikovani “krivci”.

Isti glumci u sasvim drugom scenariju pojavili su na stranici jednog meksičkog influensera sa TikTok potpisanog kao Luisita Time, dečka koji već duže vreme pomoću glumaca snima viralne klipove kako bi na sebe skrenuo pažnju i nešto zaradio.

Inače, mnogi su u komentarima to prihvatili kao nešto autentično, ali jedan razgovor je bio posebno interesantan.

– Ma da li je ovo odglumljeno? Odbijam da poverujem da se tako nešto događa u stvarnom životu – napisala je mlada dama i dobila sledeći odgovor:

– Ako i jeste, ako su ovo na snimku samo glumci, takve se situacije događaju i u stvarnom životu. I mene je zadesilo nešto vrlo slično, ali ovakvu gadost nikad ne bih priuštio prijatelju – odvratio joj je jedan korisnik TikTok-a.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.