GLUMICA SE SVUKLA, NA SEBI IMA SAMO STARI BIKINI, NEMA DALJE: Katarina je 1 FOTKOM ODUVALA KONKURENCIJU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/katarinababan

BALANSIRA DVE PROFESIJE

GLUMICA SE SVUKLA, NA SEBI IMA SAMO STARI BIKINI, NEMA DALJE: Katarina je 1 FOTKOM ODUVALA KONKURENCIJU (FOTO)

Kupaći star 13 godina i bome valja jednako kao i prvi dan. 13!-napisala je Katarina uz fotografije. Kupaći s crno- belim prugicama naglasio je njeinu vitku figuru i preplanuli ten, a ubrzo su se javili brojni pratioci i uputili joj komplimente

Objavljeno: 09:02h

Glumica i modna dizajnerka Katarina Baban (33) na svom je Instagram profilu podelila fotke u bikiniju. Otkrila je kako trenutno boravi u Tribunju te s pratiocima podelila da je bikini kupila davno.

Kupaći star 13 godina i bome valja jednako kao i prvi dan. 13!-napisala je Katarina uz fotografije. Kupaći s crno- belim prugicama naglasio je njeinu vitku figuru i preplanuli ten, a ubrzo su se javili brojni pratioci i uputili joj komplimente.

''Predivna'', ''Super kostima, a bome i ti'', ''Wow'', ''Zgodnica'', ''Bravo lepotice'', ''Predivna si'', ''Nema dalje'', ''Izgledaš kao prava Barbie'', ''Prezgodna'', samo je deo komentara.

Katarina je sredinom maja otvorila sezonu kupanja a na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bikiniju. Pozirala je okrenuta leđima u bikiniju nakon izlaska iz bazena, a u prvi plan stavila je noge i vitku liniju.

-Odbijam obrisati svaku striju, celulit i mladež- napisala je Baban u opisu fotografije, a brojne koleginice i pratitelji složili su se kako izgleda savršeno te kako joj se nedostaci, ako ih uopštee ima ni ne vide već da joj daju posebnu lepotu.

Inače, Baban uspešno balansira dve karijere, a u intervjuu za Večernji list otkrila je i koji joj je poziv draži.

- Pre godinu dana presudila bih u korist glume, ali u poslednjih godinu dana je brend toliko napredovao i narastao da ga ne mogu smestiti na drugo mesto. Rekla bih da je sada mera 50:50. Već neko vreme to mi je odgovor na ovo pitanje. Da moram izabrati jedno zanimanje- ne znam koje bih. Kada joj to poslovne obveze dopuste, Katarina se voli prošetati Jarunom, popiti kafu na suncu, ugasiti mozak i guštati. Ne voli gužve i buku, ali ni špicu, više je kvartovski tip, odgovara joj mir i tišina i manje društvo, što se promenilo s godinama.

Što sam starija, sve mi više odgovara mir i tišina i što manje društvo. Svašta sam očekivala da će mi se promeniti s godinama, ali ovo sam zadnje očekivala! Volim pogledati dobru seriju, a još više pročitati dobru knjigu.

Baban inače svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, no nedavno je podelila fotografiju s dečkom Igorom Subotićem, diplomiranim kineziologom. Inače, par se upoznao u srednjoj školi te su zajedno išli na matursku zabavu, a nakon škole su se razišli. U vezu su ponovno stupili 2015. godine.

(Espreso / Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.