SRPKINJE LUDELE ZA NJEGOVIM GOLIM TELOM, A DANAS NE LIČI NA SEBE: Šokiraćete se kada vidite KAKO IZGLEDA, AU! FOTO
Brendan Frejzer, Foto: Printscreen

AU

SRPKINJE LUDELE ZA NJEGOVIM GOLIM TELOM, A DANAS NE LIČI NA SEBE: Šokiraćete se kada vidite KAKO IZGLEDA, AU! FOTO

Brendan Frejzer nekada je bio jedan od omiljenih glumaca Holivuda i poznat kao veliki zavodnik, a sada, kada se konačno vratio glumi nakon duge pauze, teško ga je prepoznati.

Objavljeno:

Nakon što ga godinama nije bilo moguće videti u bilo kom blokbasteru, što je 2018. godine objasnio time da je na “crnoj listi Holivuda”, čuvenog “Džordža iz džungle” sada će gledaoci gledati u drami Darena Aronofskog “Whale” (“Kit”).

Frejzer igra ektremno gojaznog čoveka koji pokušava da se približi i ponovo poveže sa svojom 17-godišnjom ćerkom.

Brendan Frejzer
foto: Printscreen

Sada svi konačno mogu videti prve kadrove i transfromacija glumca je, malo je reći, neverovatna Sa njim će u filmu igrati i Sejdi Sink koju je publika zavolela u popularnoj seriji “Stranger Things”, a za sada su im kritičari izuzetno pozitivno nastrojeni.

Glumac se, za potrebe snimanja filma koji bi tek trebalo da stigne u bioskope, značajno ugojio, jer igra čoveka koji se bori sa poremećajem ishrane nakon smrti svog partnera. Film “The Whale” Darena Aronofskog dalje prati Frejzerovog lika koji pokušava da ponovo izgradi odnos sa svojom kćerkom, nakon što joj je priznao da je homoseksualac. U filmu Frejzer igra čoveka od skoro 300 kilograma!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.