OVAKO IZGLEDA GOLA NEMICA! Skinula sve sa sebe, pa PRIZVALA INFARKT (FOTO)
Foto: Prinstcreen

AU

OVAKO IZGLEDA GOLA NEMICA! Skinula sve sa sebe, pa PRIZVALA INFARKT (FOTO)

Zbog toga je ova Nemica, svesna da kada je u sportskom kostimu niko zapravo ne zna kako izgleda, odlučila da otvori profil na društvenim mrežama i pohvali se svojim savršenim telom. E to se zove sportska lepotica

Objavljeno:

Verovatno samo pasionirani zaljubljenici u ski skokove znaju ko je Julijana Zejfart.

Zbog toga je ova Nemica, svesna da kada je u sportskom kostimu niko zapravo ne zna kako izgleda, odlučila da otvori profil na društvenim mrežama i pohvali se svojim savršenim telom. E to se zove sportska lepotica!

Bukvalno savršenim! Čista desetka! Kada je shvatila da se ljudima sviđa to što vide (a kome se pa ne bi svidelo), Julijana je otišla i korak dalje pa napravila još jedan profil pod "umetničkim" imenom Nayeli Rose.

E tu je pokazala sve! baš, baš sve! Garderoba je skoro pa zabranjena reč na ovoj stranici, a sve pršti od erotskih fotografija za koje će se većina složiti da su odrađene sa mnogo stila i ukusa.

Svojevremeno se slikala i za čuveni Playboy i tada je objasnila kako je sve uradila sa ciljem da skrene pažnju na sport kojim se bavi, ali i da se u vodama takvih fotografija odlično oseća.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Na skakanje i skijanje gledam kao na svojevrsnu umetnost. Nadam se da će ovaj potez biti dobro prihvaćen, daje mi osećaj slobode.

Nema se još šta mnogo dodati pre nego što vas pustimo da uživate u njenim sjajnim fotografijama i izvajanom telu. Možda još da pomenemo da ima 32 godine, te da je visoka 158 centimetara i ima 44 kilograma. Ovi podaci su tu čisto da možete sebi da dočarate kako izgleda uživo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.