ISPLIVAO MOKRI SNIMAK NATAŠE NINKOVIĆ: Najvrelija do SAD, neće vam biti dobro od OVE POZE
Nataša Ninković, Foto: Marina Lopičić

bomba

ISPLIVAO MOKRI SNIMAK NATAŠE NINKOVIĆ: Najvrelija do SAD, neće vam biti dobro od OVE POZE

Posle završene srednje škole odlazi u Beograd, gde je 1994. godine u klasi profesora Vladimira Jevtovića završila Fakultet dramskih umetnosti

Objavljeno: 16:06h

Nataša Ninković je rođena u Trebinju, gde je završila osnovnu i srednju medicinsku školu, i danas ističe da je za Hercegovinu vezuju lepe uspomene.U emisiji Balkanskom ulicom glumica je podelila da je na taj period života i na te predele naročito podseća pesma „Pjevat ćemo šta nam srce zna”, koju izvodi bosanskohercegovačka pevačica Amira Medunjanin, i to posebno strofa:

Ja sam vam otuda gdje pjesme nose ljudska lica, i malo me strah da će bez ljubavi za njima zalediti zima pjesmu komšijsku.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Detinjstvo je provela sa roditeljima — Brankom i Milenom, i sa bakom koja joj je govorila da je mimo svijet, budući da je mala Nataša umela da bude svojeglava.

Ninkovićeva kaže da joj je detinjstvo bilo ispunjeno igrom, bezbrižnošću, toplinom, veselošću i voljom za životom. Rado govori o velikoj vezanosti za majku, od koje je, kako kaže, uvek dobijala samo beskrajnu ljubav i apsolutnu slobodu, bez sputavanja.

Glumica ističe da je čitajući svoje dnevnike iz mladosti shvatila koliko je mnogo više postigla u životu nego što je zamišljala.

- Dosta sam pisala dnevnike ranije i skoro sam ih našla i iznenadila se šta sam pisala. Tu su sve bili moji snovi i shvatila sam da sve što je mlada Nataša tada želela ja sam ostvarila i otišla i dalje od toga. Kad sam to videla, rekla sam sebi: kad budeš u nekoj krizi ili misliš da ti nešto fali, ovoga ćeš se setiti. U mladosti sam često bila buntovna, bila sam borac i to nije bilo lako za moje roditelje. Bilo mi je sve to teskobno i tesno, Beograd mi je bio mali, a ne Trebinje. I danas se suštinski ne razlikujem previše, ali se osećam ispunjeno i ostvareno - ističe Nataša.

- Ceo život sam bila preosetljiva i nisam znala time da vladam. Mama me je zvala Kalimero, u smislu da sam samo plakala kad god me nešto povredi. I dan-danas sam ranjiva, samo što sam u poslednjih nekoliko godina naučila da se s tim nosim i sebi dajem dan ili dva da se s tim izborim. Ranije je to trajalo duže, ali sada ako me neko razočara, moram to da raščistim, ne mogu to napola. Onda kažem sebi, je l’ to tako - jeste, onda idem dalje - rekla je glumica.

Nataša je priznala da joj je bilo teško kada su njeni sinovi Luka i Matija doneli odluku da se obrazuju van Srbije.- Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće.

Glumu je zavolela kao osmogodišnjakinja, igrajući u amaterskoj predstavi Crvenkapa.

Nataša Ninković
foto: Vladimir Sporčić

Posle završene srednje škole odlazi u Beograd, gde je 1994. godine u klasi profesora Vladimira Jevtovića završila Fakultet dramskih umetnosti. Sa njom su studirali Nela Mihailović, Daniela Kuzmanović, Danijela Ugrenović, Karolina Cimeša, Nebojša Glogovac, Vojin Ćetković, Boris Pingović i Sergej Trifunović.

Prvu veliku ulogu glumica je dobila 1998. godine u antiratnoj drami Spasitelj, uz Denisa Kvejda. Ninkovićeva je tumačila ulogu Vere, mlade Srpkinje, žrtve silovanja u zarobljeničkom kampu. Uloga u filmu koji je producirao Oliver Stoun, donela je Nataši nagrade za najbolju glavnu glumicu na filmskim festivalima u Sočiju, Valensijenu i Nišu.

Na njenom instagram profilu pojavio se stori na kom se vidi ona u zutom bikiniju kako uživa na moru.

Video pogledajte na njenom instagram profilu.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/natasaninkovic

(Espreso / Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.