ZALJUBILA SE DO UŠIJU, A ONDA JE OTKRILA PRAVU ISTINU: On je u trenutku PREBLEDEO!
ilustracija, Foto: Profimedia

au

ZALJUBILA SE DO UŠIJU, A ONDA JE OTKRILA PRAVU ISTINU: On je u trenutku PREBLEDEO!

Mlada žena je saznala da se sve vreme dopisivala sa prevarantom

Objavljeno:

Onlajn upoznavanje nosi sa sobom brojne prednosti, ali i zamke. U jednu od njih upala je Alaja, devojka iz Londona koja je nakon šest meseci neprestanog dopisivanja sa izvesnim Tomijem otkrila da sa druge strane ne stoji muškarac njenog života

Upoznali su se na muzičkoj platformi na kojoj komuniciraju umetnici. Bio je oduševljen njenim pevanjem, a kroz idućih šest meseci postao joj je i najveća podrška. Ona se zaljubila u njega i inicirala susret uživo, ali uprkos činjenici da žive relatvino blizu jedno drugom, do njega nije dolazilo. Tomi bi sudar uvek otkazao u poslednji trenutak. Nastojeći da shvati šta se događa, mlada žena prijavila se u emisiju “Catfish” u kojoj se razotkrivaju prevare.

Žena, Telefoniranje, Telefon
foto: Profimedia

– On je ambiciozan, zgodan mladić iz muzičke industrije. Ponekad kad se osećam nesigurno dok pevam, on je tu da me ohrabri i pojača mi samopouzdanje. Nikada se nisam osećala kao sa njim – iskreno je u emisiji priznala 22-godišnjakinja.

Istražiteljski dvojac Uba Batler i Nela Rouz su se dali u potragu. Posao nije bio ni malo lagan jer o Tomiju gotovo ničeg nije bilo na internetu.

Odlučili su da kontaktiraju talent agenciju za koju je rekao Alaji da u njoj radi, ali se ispostavilo da ne poznaju Tomija. Tada su došli na ideju da istraže modeling stranicu koju im je Alaja dala i vrlo brzo su je povezali s 21-godišnjim studentom i manekenom Deandreom. Ispostavilo se da je upravo on Alajin Tomi. Mladoj ženi srce se slomilo, ali bila je odlučna u tome da se suoči sa prevarantom za kojeg je šest meseci verovala da je ljubav njenog života.

Žena, Seksi, Kompjuter, Lap top, Dopisivanje, Flert
foto: Profimedia

Pokucali su mu na vrata njegova stana u Krojdonu. Kada je ugledao Alaju, prebledeo je kao da vidi duha, a Alaja je izustila: “Zaboga!”, shvativši da pred njom stoji mladić sa kojim je u prošlosti nekoliko puta izašla, ali isključivo prijateljski jer tada nije bila spremna za ništa više. Otvorila je profil na društvenim mrežama, a pokušavajući da shvati zašto ga je odbila, i on je to učinio, koristeći fotografiju svog rođaka i lažno ime.

– Htio sam da vidim hoćeš li biti zainteresovana za nekog drugog – objasnio joj je. Nakon što je početni šok splasnuo, odlučili su da odu na piće i o svemu porazgovaraju. Pevačica mu je oprostila i ostavila nemili incident iza sebe. Na sreću, lekciju koju je naučila, nije skupo platila.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.