OVO JE POREKLO PREZIMENA BRUNCLIK: Ma, da li je moguće?!
Zorica Brunclik, Foto: Printscreen

ŠOK

OVO JE POREKLO PREZIMENA BRUNCLIK: Ma, da li je moguće?!

Ko bi rekao

Objavljeno: 11:09h

Naša poznata pevačica Zorica Brunclik jedna je od većih umetnika sa ovih prostora. Uvek smo se pitali odakle potiče njeno prezime, ali nam je sada jasno.

Odakle dolazi prezime Brunclik? nacionalnosti ili zemlje porekla

Prezime Brunclik se češće nalazi u Sjedinjenim Državama nego u bilo kojoj drugoj zemlji ili teritoriji.

Koliko je uobičajeno prezime Brunclik? popularnost i širenje

Ovo prezime je 1.343.156 najrasprostranjenije prezime na svetu, a nosi ga oko 1 od 43.900.879 ljudi. Prezime Brunclik javlja se pretežno u Americi, gde živi 51 procenat Brunclika; 51 odsto živi u Severnoj Americi, a 51 odsto u Anglo-Severnoj Americi.

Prezime je najrasprostranjenije u Sjedinjenim Državama, gde ga nosi 86 ljudi, ili 1 od 4.214.639. U Sjedinjenim Državama se prvenstveno nalazi u: Viskonsinu, gde živi 63 odsto, Merilendu, gde živi 10 odsto i Kaliforniji, gde živi 6 odsto. Osim Sjedinjenih Država, ovo prezime postoji u 14 zemalja. Takođe se javlja u Češkoj, gde živi 14 odsto i Mađarskoj, gde živi 10 odsto.

Brunclik Statistika prezimena demografija

U Sjedinjenim Državama za one koji nose prezime Brunclik postoji 26,77% veća verovatnoća da će biti registrovani u Demokratskoj stranci od američkog proseka, sa 80% registrovanih da glasaju za političku partiju.

Brunclik zarađuje nešto više od prosečnog prihoda. U Sjedinjenim Državama zarađuju 7,28% više od nacionalnog proseka, zarađujući 46,292 USD godišnje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.