AJKULA DOPLIVALA DO RONIOCA, PA ZGROZILA CEO SVET: Pogodila ga je PRAVO u FACU, JEZIVO (VIDEO)
Ajkula, Foto: Printscreen/Instagram/sharkweek

užasavajuće

AJKULA DOPLIVALA DO RONIOCA, PA ZGROZILA CEO SVET: Pogodila ga je PRAVO u FACU, JEZIVO (VIDEO)

Naučnici su želeli da pomognu u otkrivanju kako je velika bela mogla biti odgovorna za napola pojedenu mako ajkulu pronađenu u Južnoj Australiji

Objavljeno:

Ronilac je podelio urnebesni trenutak kada je velika bela ajkula obavila veliku nuždu pored njega dok je snimao svojom podvodnom kamerom.

U snimku od tri sekunde, koji je emitovan u dokumentarcu “Discovery Channel-a”, ronilac je ostao sa licem punim fekalija od velike bele ajkule. Vidi se kako ajkula pliva u blizini ronioca, ispuštajući fekalije što je upravo ono čemu su se nadali dr Čarli Havenirs i njegov tim biologa koji su pokušali da uzmu uzorak izmeta džinovske ajkule.

Naučnici su želeli da pomognu u otkrivanju kako je velika bela mogla biti odgovorna za napola pojedenu mako ajkulu pronađenu u Južnoj Australiji. Snimak je kasnije deljen na Instagram-u, sakupivši više od 6.700 lajkova, uz natpis: “A ovo… je fekalni tornado bele ajkule. Nauka!⁣⁣⁣”

Ljudi su histerisali u komentarima zbog snimka dok su neki bili šokirani veličinom izmeta zveri.

– Taman kada pomislite da ste sve videli.., desi se ovo – komentarisao je jedan korisnik

– Ako te bela ajkula ikada pojede, tako ćeš izaći – nadovezao se neko

– S obzirom da se čini da se radi o muškoj ajkuli, fotograf je verovatno srećan što je ovo bio samo izmet – našalio se neko, dok je jedna osoba napisala da je ajkula upalila “turbo pogon”.

Velike bele ajkule mogu narasti do oko 6 metara. Njihova ishrana se uglavnom sastoji od foka, morskih lavova, delfina i riba.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.