GOLA FOTKA POZNATE SRPSKE GLUMICE: Ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST, sve se VIDI (FOTO)
Jana, Foto: instagram/printscreen

vrela

GOLA FOTKA POZNATE SRPSKE GLUMICE: Ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST, sve se VIDI (FOTO)

Bila je u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a pored njega, veliku podršku joj je pružio i otac Tomislav

Objavljeno: 17:32h

Jana Ilić (devojački Milić) je srpska glumica koja je poznata po ulogama Lejle Bilić u seriji „Larin izbor“ i Marine Filipović u seriji „Istine i laži“. Rođena je 31. decembra 1981. godine u Kruševcu.

Privatni život Nakon gimnazije, Jana je upisala Filološki fakultet kako bi udovoljila majci koja je po zanimanju profesor književnosti. Nakon godinu dana, položila je prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i odlučila je da studira glumu. Bila je u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a pored njega, veliku podršku joj je pružio i otac Tomislav.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/janamilicilic

6. maja 2011. godine glumica je otpočela vezu sa televizijskim producentom Milošem Ilićem. Pošto su bili komšije, upoznali su se u liftu i od tada su nerazdvojni. 12. avgusta su se venčali u elitnom beogradskom restoranu Franš, a ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji. Za medeni mesec su otputovali u Egipat. Godinu dana kasnije su imali crkveno venčanje sa velikim brojem zvanica. U oktobru 2014. godine par je dobio sina Đorđa.

Jana Milić
foto: Printscreen/ Prva TV

Glumica smatra da je majčinstvo najvažniji i najlepši korak u njenom životu. Uz sina je spoznala ljubav do kraja i postala je najbolja verzija sebe kako bi od njega napravila dobrog čoveka. Slobodno vreme provodi šetajući sa Đorđem, Milošem i psom Grišom, čitajući knjige i gledajući dobre filmove. Janin moto je: „Ko želi nešto da uradi, pronaći će način i rešenje. Ko neće, uvek pronađe samo opravdanje.“

2003. godine Jana je započela svoju filmsku karijeru, a 2009. godine je ostvarila glavne uloge u srpsko-američkom filmu „Srpski ožiljci“, kao i u filmu „Đavolja varoš“ koji je proglašen za najbolji film na Filmskom festivalu u Trstu i osvojio je specijalnu nagradu na Internacionalnom filmskom festivalu u Palm Springsu. Iste godine su prikazane serije: „Ranjeni orao“, „Zauvek mlad“ i „Kad na vrbi rodi grožđe“ u kojima je imala epizodne uloge.

Jana Milić
foto: Printscreen/Instagram/janamilicilic

Janina karijera je krenula uzlaznom putanjom pa je 2011. godine počela snimanje hrvatske telenovele u kojoj joj je dodeljena uloga Jemenke Lejle koja je pobegla od muža koji ju je zlostavljao. U tom periodu, glumica je živela na relaciji Beograd – Zagreb. Neke scene su zahtevale da pliva u ledenom moru zbog čega je dobila upalu pluća, ali se uspešno oporavila. Sa ostalim glumcima je ostvarila lep odnos pa su se i privatno družili Na njenom instagram profilu pojavila se njena gola fotka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.