SLIKA GOLE ANASTASIJE STRPAĆE VAS U LUDNICU: Nije mogla a da ne zadigne peškir (FOTO)
Foto: Printscreen

AU

SLIKA GOLE ANASTASIJE STRPAĆE VAS U LUDNICU: Nije mogla a da ne zadigne peškir (FOTO)

Album je takođe ponudio još tri singla: "Sick and Tired", "Welcome to My Truth" i "Heavy on My Heart"

Objavljeno:

Anastacia Lyn Newkirk poznata pod mononimom kao Anastacia, američka je pevačica, tekstopisac i bivša plesačica. Njena prva dva albuma Not That Kind (2000.) i Freak of Nature (2001.) postigla su veliki uspeh. Podstaknuta multiplatinastim, globalnim hitom "I'm Outta Love", Anastacia je 2001. godine nagrađena kao "Najprodavanija nova ženska pop izvođačica na svetu".

Njen komercijalni uspeh nastavio se s međunarodnim hitovima poput "Paid My Dues" , "One Day In Your Life" i službena pesma Svetskog prvenstva u fudbalu 2002., "Boom". Nakon što se oporavila od raka, vratila se s albumom Anastacia iz 2004. koji je od prethodnih albuma skrenuo u pop-rock. Dospevši na prvo mesto u 11 zemalja, postao je drugi najprodavaniji album godine u Evropi. Njen glavni singl "Left Outside Alone" ostao je na prvom mestu evropske Billboardove ljestvice 15 nedelja i pomogao Anastaciji da pokrene najuspešniju evropsku turneju solo izvođača te iste godine.

Album je takođe ponudio još tri singla: "Sick and Tired", "Welcome to My Truth" i "Heavy on My Heart".

Poznata po svom snažnom mezzosopranističkom glasu i niskoj visini od 5 stopa i 2 inča (157 cm), prozvana je "mala dama s velikim glasom". 2005. podvrgnula se korektivnoj LASIK operaciji, iako još uvek često nosi naočare po kojima je postala poznata kada je postala poznata.

Anastacija je vrlo aktivna na Instagramu, a ovaj put je oduševila pratioce slikajući se potpuno gola, a na sebi je imala samo peškir.

Sigurni smo da nećete ostati imuni na ovo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.