SVADBA IZ PAKLA: Mladoženja plakao, SVEKRVU iznosili! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

LUDI SVET

SVADBA IZ PAKLA: Mladoženja plakao, SVEKRVU iznosili! (VIDEO)

Nakon što su se pronašli preko društvenih mreža, par je odlučio da se zvanični prvi sastanak dogodi baš na dan venčanja

Objavljeno:

Mnoge devojke još od malih nogu maštaju o svom venčanju i trenutku u kojem u velikoj beloj haljini koračaju prema oltaru do svog princa.

Taj san je imala i Britani, koja se za svoje venčanje spremala 2014. godine.

Međutim, nije sve ispalo onako kako je očekivala. Pojavljujući se u emisiji „Moja velika romska svadba“ na „Ti-El-Si“ kanalu, Britani i njen budući muž PiVi su otkrili da se nikada nisu lično sreli pre velikog dana.

Nakon što su se pronašli preko društvenih mreža, par je odlučio da se zvanični prvi sastanak dogodi baš na dan venčanja. Iako njihov dogovor zvuči romantično, on nije prošao kod PiVijeve mame Loti, koja je bila ljuta što Britani nije zatražila dozvolu da se uda za njenog sina.

Britani
foto: Printscreen/Youtube

U snimku objavljenom na Jutjubu, vidi se mladoženjina majka kako vidno besna ide u susret mladi, koja je na venčanje trebala da dođe u vozilu za golf. Zatim joj prilazi i viče na nju i okupljene.

Nakon što je čuo svoju mamu kako viče na Britani, PiVi je pokušavao da smiri stvari, međutim, Loti ne odustaje tako lako i trči za mladom.

„Ako ja moram da odem, onda Britanina porodica mora da ode“, vikala je ona.

Mladoženja je na kraju morao da „iznese“ svoju majku sa venčanja, sve vreme plačući i pitajući je zbog čega mu kvari veliki dan.

„Trebalo je da uživam u trenutku kada ću prvi put videti Britani i njenu venčanicu, a ja se ovde rvem sa svojom majkom na zemlji. Mama mi je uništila venčanje, budimo iskreni“, zaključio je PiVi.

Na isto pitanje, Loti je imala drugačiji odgovor.

„Stalno mi se unosio u lice i vikao „to je moja žena!“. Pa kakvu to ženu imaš, ako ne sme da upozna tvoju mamu?“, zaključila je Loti.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.