MISTER BINE, TI LI SI? Opleli po devojci zbog njenog IZGLEDA, a kad stavi šminku PADAJU u trans (VIDEO)
Fabiola, Foto: Printscreen/TikTok@fabiola.baglier

transformacija

MISTER BINE, TI LI SI? Opleli po devojci zbog njenog IZGLEDA, a kad stavi šminku PADAJU u trans (VIDEO)

Ona je video započela praveći grimase, bez šminke, raščupane kose, što je inače jedan od trendova na ovoj društvenoj mreži, kako bi razlika pre i posle šminkanja bila što veća.

Objavljeno:

Više puta je dokazano da moć šminke ne treba dovoditi u pitanje. U to nas svakodnevno uveravaju fotografije, snimci i objave na društvenim mrežama, a baš takav je i video devojke koju su osudili da je prevarantkinja. Sve zbog njenog umeća u korišćenju dekorativne kozmetike.

Fabiola Baljieri je naišla na negativne komentare zbog transformacije koju postiže šminkanjem, a najnovijim videom odgovorila je na komentar jedne osobe koja je rekla da odbija da poveruje da je reč o istoj osobi.

Ona je video započela praveći grimase, bez šminke, raščupane kose, što je inače jedan od trendova na ovoj društvenoj mreži kako bi razlika pre i posle šminkanja bila što veća.

Potom sledi scena u kojoj je Fabiola potpuno našminkanog lica, sređene kose i nalakiranih noktiju.

Međutim, razlika između ove dve scene je bila tolika da su je mnogi optužili da je prevarant, a neki ne veruju da je reč o istoj sobi.

- Doslovno sam se zagrcnuo dok sam gledao - napisao je jedan čovek i dodao da ne može da veruje kakva je promena nastala.

Bilo je i onih oštrijih koji su Fabiolu bez šminke uporedili sa popularnim glumcem Roanom Atkinsonom, koji tumači lik Mister Bina, ali su pohvalni komentari ipak bili u većini.

- Prelepa si u svakom slučaju - napisala je jedna osoba, a druga dodala da je na početku videa slatka, a na kraju predivna.

Video je inače privukao veliku pažnju javnosti i pregledan je više od pet miliona puta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.