EVO KOLIKO TAMARA GRUJIĆ IMA GODINA: Ne, ovo NIJE REALNO!
Tamara Grujić, Foto: Printscreen/RTS

KO BI REKAO

EVO KOLIKO TAMARA GRUJIĆ IMA GODINA: Ne, ovo NIJE REALNO!

Jedan je od omiljenih TV lica u Srbiji

Objavljeno: 11:37h

Tamara Grujić je srpska novinarka i producentkinja, prepoznatljiva po ulozi voditeljke u TV emisiji „S Tamarom u akciji“ koja se emituje na programu Radio Televizije Srbije (RTS).

Udata je za Vuka Đokovića, producenta i izvršnog direktora emisije „S Tamarom u akciji“. Novinarsku karijeru je započela 2000. godine na televiziji „BK“. Radila je u informativnoj redakciji, a potom jedno vreme uređivala i vodila TV emisiju „Japi“.

1 / 8 Foto: Printscreen/jutjub/stamaromuakciji

Od septembra 2003. do maja 2005. godine radila je kao PR menadžer u telekomunikacijskoj kompaniji „Mobtel Srbija“, a od tada do februara 2009. godine bila marketing menadžer kompanije „Porše SCG“. Na male ekrane se vratila 2010. godne i to kao voditeljka rijaliti emisije humanitarnog karaktera „Radna akcija“, rađene po uzoru na američku franšizu „Home Makeover“. Tamara se slučajno našla na kastingu, ali je dobila ulogu voditeljke. Jedno vreme je vodila kviz „Toga se niko nije setio“, te emisija „Kuvanje“ i „Tačno u 1“. Nakon što je objavljeno da Prva više neće snimati „Radnu akciju“ Tamara je odlučila da pokuša da vlastitim znanjem i mogućnostima produži život ove humane emisije.

Zajedno sa suprugom je osnovala produkcijsku kuću „Triangl“, te uspela da zadrži licencu za emisiju.

Rođena je 1977. godine u Beogradu i ima tačno 45 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.