DEVOJČICA NAMAZALA KREMU KOJU SVI SRBI KORISTE, PA ZAVRIŠTALA: Majka gledala kako joj "LEĐA GORE", UŽAS
Devojčica, Foto: Profimedia

strašno

DEVOJČICA NAMAZALA KREMU KOJU SVI SRBI KORISTE, PA ZAVRIŠTALA: Majka gledala kako joj "LEĐA GORE", UŽAS

Ona je dodala da je koža njene ćerke izgledala kao da je “polila ključalom vodom iz čajnika“

Objavljeno:

Jedna majka iz Velike Britanije je čula svoju ćerku (7) kako vrišti u agoniji nakon što je koža počela da joj se “topi” posle samo nekoliko minuta na suncu, iako je namazala kremu za sunčanje faktora 50.

Džezmin Vilijams (17) je rekla za portal North Wales Live da joj je namazala zaštitu od sunca u ponedeljak popodne. Dete je izašlo da se igra u dvorištu sa bratom, ali za nekoliko minuta je čula kako viče „leđa mi gore!“.

1 / 5 Foto: NEBOJŠA MANDIĆ, Profimedia, Emilija Jovanović

Ona je dodala da je koža njene ćerke izgledala kao da je “polila ključalom vodom iz čajnika“.

Dok je dete trčalo u kuću, majka je videla da su joj leđa i ramena postala jarko crvena i na njenoj koži su počeli da se stvaraju ogromni plikovi. Ona je muku svoje ćerke opisala kao “užasavajuću”.

– Prvo sam mislila da se svađa sa bratom, ali sam brzo primetila razliku u njenom plaču i počela je da viče “leđa mi gore” – kazala je Džezmin za ovaj portal.

Plaža, Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Nikana.gr

Ona kaže da njena ćerka nema alergije i da nikada ranije nije imala problema sa kremom za sunčanje.

– Izjeda me krivica. Uvek proveravam etikete na svemu, to je navika jer neki od članova moje porodice imaju alergije. Bila je uporna da ne želi da ide u bolnicu nakon lošeg iskustva kada je bila mlađa, pa sam je odveo u apoteku i rekli su da to ne liči na alergijsku reakciju. Samo želim da podignem svest drugim roditeljima. Osećam se toliko krivom što se ovo dogodilo, ali barem ako to objavim, ljudi će znati – ispričala je majka.

Ona je takođe pisala proizvođaču kreme, koji je tvrdio da njihov proizvod ispunjava sve najstrože kriterijume i međunarodne norme.

(Espreso / Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.