KUMA JOJ NA SVADBI URADILA ONO ŠTO NE BI NI NAJGORI NEPRIJATELJ: Evo kako joj je mlada odgovorila, ŠOK
Svadba, Foto: Printscreen/ Dailymotion

NEVEROVATNO

KUMA JOJ NA SVADBI URADILA ONO ŠTO NE BI NI NAJGORI NEPRIJATELJ: Evo kako joj je mlada odgovorila, ŠOK

Incident se dogodio dve nedelje pre venčanja i umalo nije uništio ceremoniju.

Objavljeno: 13:11h

O venčanju mašta svaka devojka, pa čak i devojčica jer smatra da će to biti najlepši dan u njenom životu i da će ga zauvek pamtiti. Očekivano je da sreću podeli sa najbližima i prijateljima koji će je podržati i svedočiti ljubavi krunisanoj s partnerom.

Naravno, goste biraju mladenci u dogovoru sa svojim porodicama i očekuju da će se svi oni koji dele njenu sreću tog dana pojaviti na proslavi.

Međutim, ima situacija kada vas neki mogu iznenaditi. Takav scenario dogodio se jednoj budućoj mladoj kada je njena kuma zatražila od nje da joj na venčanje dođe i partner. Situacija, međutim, ne bi bila toliko čudna i osetljiva da taj partner nije bivši momak neveste.

Iako ona nije smatrala problematičnim to što njena prijateljica izlazi sa njenim bivšim partnerom, ipak je "kap prelila čašu" kada je ona najavila dolazak i njega, što je mladu u najmanju ruku zaprepastilo.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Mlada je bila razočarana zbog toga što se kuma nije previše trudila da joj pomoge oko formalnosti povezanih sa svadbom jer je smatrala da će tu radost podeliti prvo sa njom, budući da su prijateljice četiri godine. Pored toga što ju je izneverila kada su obaveze oko venčanja u pitanju, kuma se pojavila sa nezgodnim pitanjem, očigledno znajući da bi to njenoj drugarici upropastilo najlepši dan u životu.

Mladenci su se na kraju dogovorili da na venčanju neće biti bivših, međutim, prema rečima mlade, kuma nije prihvatala „ne“ kao odgovor.

- Njoj je bilo prihvatljivo da pozove bivše na venčanje, ali ovo ipak nije njeno venčanje - podelila je buduća mlada objavu na Redditu, pod korisničkim imenom u/deadheadmayer.

Kako je otkrila, blokirala je na svim mrežama i nju i bivšeg.

- Bilo mi je dosta svega. Bila sam dovoljno strpljiva i ljubazna sa oboje, ali moj verenik i ja osećamo kao da žele da nam oduzmu najlepši dan - istakla je ona.

Čitav događaj desio se dve nedelje pred venčanje, pa je mlada svakako bila pod stresom i na kraju je ostala i bez kume. Imala je, ipak, divne deveruše koje su joj uveličale proslavu i podelile sa njom najlepše trenutke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.