EVO KOLIKO GODINA IMA MAJA GOJKOVIĆ: Pašćete u nesvest kada čujete OVO!
Maja Gojković, Foto: EPA/ARMANDO BABANI

AU

EVO KOLIKO GODINA IMA MAJA GOJKOVIĆ: Pašćete u nesvest kada čujete OVO!

Ako niste znali, donosimo vam odgovor koliko poznata političarka ima godina.

Objavljeno: 17:28h

Maja Gojković je rođena u Novom Sadu u uglednoj advokatskoj porodici. Završila je gimnaziju u Novom Sadu i nastavila sa tradicijom i upisala Pravni fakultet u rodnom gradu i 1987. godine diplomirala, a pravosudni ispit položila 1989.

Godinu dana je radila u advokatskoj kancelariji svog oca, a 1990. godine ulazi u Narodnu radikalnu stranku, koja se kasnije pripojila Srpskoj radikalnoj stranci. Poslanik u Skupštini Jugoslavije je bila 1992, a od 1996. do 2000. poslanik u Skupštini Srbije.

Od 1998. do 2000. je obavljala dužnost potpredsednika Vlade Republike Srbije. U Srpskoj radikalnoj stranci je obavljala funcije od sekretara do potpredsednika stranke. Kao kandidat SRS pobeđuje na lokalnim izborima u Novom Sadu i od 2004. do 2008. obavlja dužnost gradonačelnika Novog Sada.

Maja Gojković
foto: Youtube printscreen/ParlamentSrbija

Na lokalnim izborima u Novom Sadu je učestvovala sa "Grupom građana – Maja Gojković" i osvojila 7 poslaničkih mesta u Skupštini Novog Sada.

U oktobru iste godine osnovala je svoju novu stranku "Narodna partija", a 16.05.2010. godine njena stranka pristupa Ujedinjenim regionima Srbije, a ona biva izabrana za člana Predsedništva URS.

Rođena je 22.05.1963. godine i ima tačno 59 godina!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.