MLADENCI UŠETALI NA SVADBU, PA POBEGLI GLAVOM BEZ OBZIRA: Kad su videli OVO, sve su im se kockice poklopile (VIDEO)
Mladenci, Foto: Printscreen/TikTok/lafamiliadenaty

haos

MLADENCI UŠETALI NA SVADBU, PA POBEGLI GLAVOM BEZ OBZIRA: Kad su videli OVO, sve su im se kockice poklopile (VIDEO)

Situaciju je dodatno otežala činjenica što su bili smešteni na drugom kraju dvorane, daleko od ulaza.

Objavljeno:

Jedan beskrajno simpatičan par iz Meksika zabunom je stigao na pogrešno venčanje, a da nešto tu ne štima, postalo im je jasno kada su videli da ne prepoznaju ama baš nikoga od okupljenih gostiju.

I zaista, kada su mladenci ušetali u dvoranu, paru je postalo kristalno jasno da je već pojeo predela na venčanju potpuno nepoznatih ljudi. Situaciju je dodatno otežala činjenica što su bili smešteni na drugom kraju dvorane, daleko od ulaza.

– Nismo znali šta nam je činiti. Nalazili smo se za udaljenim stolovima i nismo u tom trenutku mogli da naprosto ustanemo i odemo – otkrila je kroz priču na TikTok-u korisnica po imenu Nati, pa u nastavku kazala da je gostima za stolom priznala da je došlo do jedne velike zabune.

@lafamiliadenaty Responder a @naits18 Boda de unos desconocidos parte 2 ♥️ #lafamiliadenaty #boda #parte2 #nosequivocamos ♬ sonido original - La familia de Naty

Međutim, Nati i njen suprug u međuvremenu su se prisutnima već toliko svideli da nikome nije palo na pamet da zatraži od njih da odu, pa su ostali na veselju uz tretman kakav nisu mogli ni da sanjaju.

Ljudi su ih prihvatili kao svoje, kao da ih poznaju godinama, pa je par ostao na svadbi, sjajno se zabavio i stekao puno novih prijatelja.

Inače, Nati i njen suprug stigli su na pravo mesto i u pravi sat, ali dan ranije.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.