ONO ŠTO JOJ ŠEF RADI ONA NE MOŽE DA IZDRŽI: Svako jutro kad se PROBUDI mora da ODRADI OVO
Odnos, Foto: Profimedia

auuu

ONO ŠTO JOJ ŠEF RADI ONA NE MOŽE DA IZDRŽI: Svako jutro kad se PROBUDI mora da ODRADI OVO

Kaže da je iz korena promenio mnoge stvari, ali i uzburkao njene strasti

Objavljeno:

Održavanje strasti i svežine u dugoj vezi ili braku je uvek izazovno, budući da sa voljenom osobom delite svakodnevicu, pa vam u nekom trenutku sve ono što vas je na prvu ruku privuklo postane dobro poznato i monotono. Ovo se desilo i sa jednom Britankom, koja u novom i mlađem šefu vidi izlaz iz bračne dosade. Portal Srećna Republika donosi njenu priču.

Ljubav ne zna za godine?

1 / 6 Foto: Profimedia

Naime, ova žena je u ispovesti Dragoj Saveti napisala da ima 32 godine, dok je njen suprug znatno stariji, budući da ima 56 godina. U braku su 7 godina i imaju dva sina, od 4 i 6 godina. Kaže da su joj mnogi skretali pažnju na toda je njen suprug 24 godine stariji od nje, još i pre nego što su ušli u brak, i napominjali joj da kad on zađe u 60-e, ona će i dalje biti u 30-im, te će se njihovi ritmovi života i energija koju imaju razlikovati drastično.

Ipak, naglašava da se na to nikada nije obazirala, jer njen suprug i ona imaju mnogo zajedničkih interesovanja, poput fudbala i konjskih trka. Kaže da je svom suprugu uvek bila verna i posvećena porodičnom životu, sve dok na scenu nije stupio njen novi šef, koji joj je zavrteo pamet.

Nova bura u mirnom moru

Iako do tada nije marila za komentare vezane za razliku u godinama između njenog supruga i nje, prvi put joj je to zasmetalo kada je njen novi kolega prokomentarisao. Naime, istakla je da ima 34 godine i da je došao na mesto menadžera fitnes centra u kojem ona radi. Kaže da je iz korena promenio mnoge stvari, ali i uzburkao njene strasti.

Seks
foto: Profimedia

Budući da radi u sferi zdravlja i lepote, ističe da je u sjajnoj formi i jako zgodan, te je i ona počela da mašta o seksu sa mlađim muškarcem, konkretno o nestašlucima sa svojim novim šefom. On je njenog supruga video jednom prilikom kada je sačekao nakon posla i već narednog dana prokomentarisao kako je lepo što i dalje provodi toliko vremena sa ocem.

Od tog trenutka, ova žena ne uspeva da izbaci te reči iz glave. One su je toliko pogodile da je čak počela i da gleda na supruga drugim očima. Primetila je kako je on stalno iscrpljen i kako je njihov odnos postao toliko predvidiv da čak i jedu jedno te isto jelo određenim danima u nedelji.

Nedozvoljeni potezi

Seks
foto: Profimedia

Situacija se nije smirila,te je odnos između njenog šefa i nje postao prepun seksualne tenzije. Evo kako je ona to opisala:

- Šef je počeo da flertuje sa mnom, a nedavno mi je na tim bildingu rekao da bi mi rado izašao u susret ako želim da “provozam mlađi model” i obećao “da bi mi se ta vožnja svidela”. Ja se nisam izmakla kada sam ovo čula, naprotiv, približila sam mu se još više i dopustila mu da me mazi po nogama ispod stola. Sada ne mogu da prestanem da maštam o njemu i samo je pitanje vremena kada ću popustiti i podleći ovom iskušenju.

Raspalite plamen iz ljubavnog žara

Draga Saveta portala San ju je pažljivo saslušala i razmotrila njenu nimalo zavidnu situaciju, pa je na kraju zaključila da ovu krizu u braku nije izazvala razlika u godinama, budući da je 7 godina braka ipak najbolji dokaz toga da im generacijski jaz ne smeta. Istakla je da je problem nastao zbog toga što se oko veze treba truditi kako bi ona opstala. Kaže da se šef u njenom životu pojavio u trenutku kada je njen brak počeo da stagnira.

Seks
foto: Profimedia

Ipak, posavetovala ju je da na ovu situaciju ne gleda kao na znak da je braku došao kraj, već kao na priliku da uloži više energije i truda u svoj odnos sa mužem. Draga Saveta joj je dala sledeće preporuke kako bi rasplamsala utihnuli plamen bračne ljubavi:

- Predloži mu da izađete negde uveče, samo vas dvoje, ili da odete na fudbalsku utakmicu. Ponovo se povežite kroz zajednička interesovanja i promenite porodični jelovnik, kako ne biste stalno kuvali jedno te isto.

Draga Saveta je na kraju napisala da bi oboje trebalo da pokušaju da urade sve što je u njihovoj moći pre nego što dignu ruke od braka, budući da zajedno gaje dvojicu sinova koji su još mali. Zaključila je rečima da njen suprug možda i jeste znatno stariji, ali je i dalje čovek u kojeg se zaljubila, te svakako i dalje mogu da raspale plamen strasti, ukoliko oboje to žele i ako se potrude.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.