ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA POZNATE GLUMICE: Pašćete u NESVEST kada vidite KAKO SE IGRA sa GRUDIMA (FOTO/VIDEO)
Glumica, Foto: Printscreen Instagram

POZIRANJE

ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA POZNATE GLUMICE: Pašćete u NESVEST kada vidite KAKO SE IGRA sa GRUDIMA (FOTO/VIDEO)

Zanosna 56-godišnjakinja u prošlosti je govorila o održavanju osećaju fizičke pozitivnosti i samopoštovanja kroz brigu o seb

Objavljeno:

Elizabet Harli (56) postala je jedna od kraljica društvenih mreža kada su u pitanju bombastične fotografije u kupaćim kostimima, a njena najnovija objava samo joj je dodatno zacementirala titulu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Slavna glumica se slikala u jednodelnom kupaćem kostimu od zmijske kože s detaljima u obliku lančića duž dubokog dekoltea i naramenica.

Zvezda brojnih holivudskih ostvarenja pozirala je s rukama iznad glave i zavodljivo gledala u kameru.

Mnogi su zatrpali sekciju za komentare emodžijima plamena i srca dok je jedan napisao: "Svi se poklonite kraljici bikinija" a drugi je jednostavno rekao: "BOGINJA!"

Treći je dodao: "Tako si lepa žena", a četvrti je takođe komentarisao: "Kraljice - nikad ne mašiš."

Zanosna 56-godišnjakinja u prošlosti je govorila o održavanju osećaju fizičke pozitivnosti i samopoštovanja kroz brigu o sebi, koja joj uliva samopouzdanje da deli svoje slike u kupaćim kostimima.

“Obožavam biti model za svoje kolekcije i zapravo mislim da osećaj udobnosti i samopouzdanja dolazi s godinama. Možda će doći vreme kada više neću želeti da reklamiram kupaće kostime i preći na pozamašne kaftane, ali trenutno još uvek uživam", priznala je Liz za "Daily Mail".

Elizabet trenutno nema nikakav problem sa svojim izgledom i spremna je čak i da objavi nage fotografije jer je u vrhunskoj formi.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.