ESTETSKI HIRURG POKAZAO SILIKONE STARE 30 GODINA: Iz njih izašla OVA GADNA STVAR (VIDEO)
Silikoni, Foto: Printscreen/TikTok/drchiddy

jezivo

ESTETSKI HIRURG POKAZAO SILIKONE STARE 30 GODINA: Iz njih izašla OVA GADNA STVAR (VIDEO)

Uporedio je dva silikonska implantanta, jedan od pre gotovo 30 godina u odnosu na silikonske implantante koji se danas koriste

Objavljeno:

Estetska je hirurgija nekima još uvek tabu pa mnogi ljudi pre operacije ne postave konkretna pitanja vezana uz nuspojave i učinke na telu.

Pa, ako ste se pitali kako nakon više godina izgleda unutrašnjost implantanta, sada možete pogledati. Tu je ne baš poznatu informaciju uz fotografiju implantanta starog 24 godine podelio TikToker @drchiddy, piše Mirror.

U njegovom videu iz prošle godine lekar upoređuje dva silikonska implantanta: jedan star gotovo trideset godina i drugi kakav se danas koristi, a ovaj je prvi šokirao i zgrozio mnoge korisnike.

Video je započeo trganjem starog implantanta iz kojeg je izašla tekućina nalik na gel, a kad je otvorio novi implantant, ništa iz njega nije izašlo, već je zadržao svoj oblik.

Video je brzo prikupio više od četiri miliona pregleda i zaprepastio gledaoce koji su u komentarima podelili svoja razmišljanja.

"To nije silikonski implantant, to je sluz”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Ovo je odvratno! I to je u nečijem telu godinama?!”

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.