SNAJKA GA PRIMAKLA K'O DA JOJ JE SUDNJI DAN: Našla starijeg 19 godina, svi ih PLJUJU, njima NIKAD BOLJE (VIDEO)
Par, Foto: Printscreen/Tiktok

alal vera

SNAJKA GA PRIMAKLA K'O DA JOJ JE SUDNJI DAN: Našla starijeg 19 godina, svi ih PLJUJU, njima NIKAD BOLJE (VIDEO)

Drugim ljudima žele pokazati da veze s velikom razlikom u godinama nisu ništa čudno te da je njihova ljubav stvarna i iskrena.

Objavljeno: 19:52h

Kažu da prava ljubav ne poznaje granice, a jedan par to potvrđuje svakodnevno.

Naime, Emili Dauning i Majkl Džastin u vezi su već dve godine i s čak 19 godina razlike među njima, svakodnevno se susreću s različitim izazovima. Svoju vezu redovno dele na društvenim mrežama i pokušavaju drugim ljudima pokazati da velika razlika u godinama ne mora biti neobična, te da je njihova ljubav stvarna i iskrena.

Ipak, kako prenosi The Sun, Emili često čuje komentar da joj dečko izgleda kao da joj je tata, a neki je čak optužuju da je s Majklom samo zbog novca.

Ipak, par koji se nedavno i verio ignoriše te negativne komentare i uživa u svojoj u vezi.

Poslednji video koji su objavili na TikToku izazvao je burnu raspravu kad se Emili našalila s tim da joj partnera menjaju za oca, no nisu baš svi u komentarima prema njima bili blagonakloni i mišljenja o njihovoj vezi su podeljena.

"Ako želite decu... učinite to uskoro. On ne postaje mlađi!", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Veruj mi, kad ćeš ti imati 45 godina shvatićeš koliko je čudno da se 45-godišnjak(inja) zanima za nekoga upola mlađeg!..."

Ipak, mnogi su se u komentarima javili i u znak podrške paru. "Godine su zaista samo broj. Vi delujete istinski sretno i zaljubljeno! I prekrasan ste par”, napisala je jedna korisnica. "Neki ne shvataju da je lepo imati zrelog i stabilnog muškarca koji se ne ponaša kao da mu je 16 godina", dodala je druga.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.