USRED ODNOSA ČUO SAM JAKO KVRC TAMO DOLE: Lekari su pobeleli kada su ga videli, OSTALI SU U TOTALNOM ŠOKU
Penis, Foto: Profimedia

jezivo

USRED ODNOSA ČUO SAM JAKO KVRC TAMO DOLE: Lekari su pobeleli kada su ga videli, OSTALI SU U TOTALNOM ŠOKU

U lekarskom izveštaju se navodi da je nesrećnik došao sa bolnim deformitetom

Objavljeno:

Neimenovani 50-godišnjak iz istočne Jave u Indoneziji koji je osetio da je nešto krcnulo tokom s*ksa završio je sa, kako su ga lekari nazvali, “deformitetom nalik patlidžanu” na penisu, piše San.

On je, naime, pretrpeo izuzetno redak i bolan prelom penisa.

Muškarac, Bol, Penis, Polni organ
foto: Profimedia

– Pacijent je imao snošaj sa svojom suprugom kada je osetio “puknuće” – opisano je u radu objavljenom u zborniku International Journal of Surgery Case Reports.

Nakon toga je izgubio erekciju, osetio je ekstremnu nelagodnost, krvarenje iz uretre i nije mogao da mokri. Čovek je otišao u bolnicu, pa se tamo požalio na oteklinu koja ga je mučila četiri sata. Tokom pregleda lekari su utvrdili “deformaciju patlidžana”, jasan znak da je penis slomljen.

Penis je bio zakrivljen udesno i imao je grotesknu oteklinu. Došlo je i do značajnog krvarenja u tkivu penisa, pa se formirala velika modrica, zbog čega je poprimio ljubičasto-crvenu boju sličnu patlidžanu.

Lekarima je bilo teško da utvrde gde je tačno tkivo puklo, s obzirom na to da se modrica protezala sve do skrotuma. Snimci su pokazali naprsnuća erektilnog tkiva na desnoj strani muškarčevog penisa, vezivnog tkiva duboko u penisu i uretre.

Nesrećnik je odmah operiran. Slomljena erektilna komorica fiksirana je upijajućim materijalima i šavovima, a dva kraja uretre ponovno su spojena. Kako bi se sprečilo zgrušavanje krvi u skrotumu, napravljeno je više rezova i umetnuta je drenažna cev. Pet dana nakon operacije muškarac je otpušten sa kateterom koji je trebalo da nosi 21 dan dok mu uretra ne zaceli.

Pacijent se vratio na ambulantni pregled sedmog dana nakon operacije. Činilo se da je rana u dobrom stanju. On je ponovno pregledan 21. postoperativnog dana, a uretralni kateter je izvučen. Ishod se smatra zadovoljavajućim – izvestili su lekari.

Četiri meseca nakon incidenta, pacijent se dobro oporavio pa ponovno može da mokri i ima s*ks sa svojom ženom bez ikakve nelagode. Iako mu je penis malo savijen ulevo kad je u erekciji, to ga ne boli. Nije nenormalno da se penis blago zakrivi, sve dok to ne uzrokuje probleme.

Prelom penisa, kažu stručnjaci, uglavnom se događa tokom energičnog s*ksa kada se previše snažno gurne u stidnu kost ili perineum između vagine i anusa. Takođe, malom broju muškaraca penis se slomio tokom masturbacije ili pada sa kreveta sa erekcijom. Znakovi prijeloma su: zvuk “škljocanja”, oteklina i modrice (hematomi).

Zvezda TikTok-a Dr. Karan Rangardžan upozorio je da pri pozi obrnuta kaubojka može doći do preloma penisa jer parovi mogu biti neusklađeni. On je upozorio da muškarci koji ne potraže lekarsku pomoć obično imaju erektilnu disfunkciju, ožiljke i zakrivljenje do kraja života.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.