SVI SU GLEDALI MLADU, A ONDA SU SHVATILI ŠTA SE KRIJE IZA OVE FOTOGRAFIJE! Smučiće vam se (FOTO)
Foto: Printscreen/Reddit

ŠOK

SVI SU GLEDALI MLADU, A ONDA SU SHVATILI ŠTA SE KRIJE IZA OVE FOTOGRAFIJE! Smučiće vam se (FOTO)

Fotografija koju je na sajtu Redit objavila jedna mlada žena izazvala je opštu nevericu, a komentari su se nizali

Objavljeno:

Skoro svaka devojka na planeti barem jednom u životu mašta o danu svog venčanja i zamišlja ga do tančina s nizom predivnih i srećnih trenutaka, sa unapred pripremljenim i dobro organizovanim scenarijem. To uključuje i osmišljavanje venčanice, izbor torte, odluku koliko će gostiju biti pozvano, ali i mnoge druge stvari poput dekoracije, hrane, muzike, cveća, bidermajera, nakita, frizure, aksesoara. One koje su već došle do te faze i već su pred činom izgovaranja sudbonosnog "da", smatraju da će njihove zvanice uveličati taj njima poseban dan i ispoštovati celu proceduru koju nosi takva proslava.

Svi znaju da je na venčanju u prvom planu mlada, međutim, mnogi žele da ukradu taj šou i umesto da uveličaju veselje mladencima, ispromovišu sebe. Ni to nije loše ako je u pitanju mladina sestra ili bliska rođaka. Uostalom, setimo se Pipe Midlton sa kraljevskog venčanja njene sestre Kejt i princa Vilijama. O njoj se pričalo mnogo posle tog događaja, ali i kasnije kada je i sama stala na ludi kamen.

Ipak, priča jedne devojke dobila je potpuno drugačiji ton kada je jedna osoba na njenom venčanju pokušala da bude u prvom planu i potpuno baci u drugi plan nju - mladu. Devojka je na godišnjicu svog braka podelila veoma interesantnu fotografiju na sajtu Reddit i njom najpre zbunila ljude, a zatim ih i šokirala. Bilo je i onih koji su istakli kako im se zbog priče zgadilo, kao i da će dobro razmisliti kako će izgledati njihovo venčanje.

Naime, na fotografiji izgleda kao da ona i njen suprug plešu na podijumu, pri čemu su čvrsto i zaljubljeno pripijeni jedno uz drugo. Ona je u beloj svetlucavoj haljini i sa kosom elegantno pokupljenom u nisku punđu, isprepletanu s nekoliko kikica. Vidi se i zgodni muškarac u elegantnom odelu.

Fotografija na kojoj se vdii par kako pleše tokom venčanja izazvala je salve reakcija.

U opisu slike devojka je napisala o čemu se radi i time zaprepastila sve čitaoce Reddita.

Haljina
foto: Printscreen/Reddit

- Izgleda apsolutno prelepo, zar ne? Šteta, ali to je moja svekrva na mom venčanju pre sedam godina - otkrila je ona.

Na slici je dakle mladoženjina majka koja je odlučila da se na njegovoj svadbi pojavi u dugačkoj ukrašenoj haljini nalik venčanici, i to u beloj boji, pri čemu mu je u jednom trenutku pala u zagrljaj i plesala sa njim kao da je po sredi njeno slavlje, a ne njene snaje i sina.

Mladoženjina majka je spustila glavu na njegovo rame i plesala sa njim zatvorenih očiju

Korisnici Redita su nakon što su shvatili da na fotografiji nije mlada bili zgroženi.

- Šta je pogrešno sa ovim ŽENAMA? - prokomentarisao je jedan muškarac, na šta se nadovezao još jedan.

- Bože dragi... zašto vaš muž nije to sprečio? - napisao je on.

Revoltirani komentari korisnika su se samo ređali, kao i negodovanja zbog toga što je mlada morala da trpi tako nešto. Neki su bili mišljenja da je trebalo da interveniše obezbeđenje.

Haljina
foto: Printscreen/Reddit

- Beli kardigan čini da izgleda kao da je izvukla haljinu iz ormana za pušače nakon što je tu stajala 20 godina. To mi je malo olakšalo um. Ne samo da je napravila budalu od sebe, haljina je bila baš odvratna - glasio je jedan od oštrijih komentara.

O ovom događaju, kasnije je progovorila i devojka i ispričala na Jutjubu šta se desilo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.