IZAŠLE GOLIŠAVE SCENE GLUMICE! Priznala šta je radila (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

otkrivamo

IZAŠLE GOLIŠAVE SCENE GLUMICE! Priznala šta je radila (FOTO)

- Mislim da treba da prihvatimo svoja tela, a ne da ih volimo. Ne morate da ih volite, ali morate da ih prihvatite kako biste iskusili bilo šta u njima - poručila je glumica

Objavljeno: 13:28h

Ema Tompson važi za jednu od holivudskih zvezda koju je veoma lako voleti. Britanska glumica ponovo puni naslovne strane zahvaljujući novom filmu "Good Luck to You, Leo Grande", u kom je snimila golišavu scenu.

To je navelo novinare da je pitaju kako je uspela da smrša i čemu duguje takav izgled u 63. godini. Rediteljka filma otkrila je da Ema ne podnosi "moderne dijete" i nametanje da svi moramo da budemo savršeni.

- Ema nije imuna na kulturu kojom smo svi bombardovani, a koja nam govori da naša tela nikada neće biti dovoljno dobra. Dakle, kako bi odradila ovaj zadatak, Ema je stvarno morala da veruje u tu ideju, što je potpuno uspela - rekla je Sofija Hajd, rediteljka filma, a glumica se potom nadovezala:

- Mislim da treba da prihvatimo svoja tela, a ne da ih volimo. Ne morate da ih volite, ali morate da ih prihvatite kako biste iskusili bilo šta u njima - poručila je glumica.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/ lemonjuice

Prema njenim rečima, jedna od najboljih navika koju je usvojila tokom godina, jeste to što je naučila da potpuno odbaci moderne dijete. U intervjuu za The Guardian 2018. godine, Ema je ispričala kako su dijete u prošlosti uticale na nju i zašto je obećala da će ih se potpuno odreći.

- Dijeta je pogoršala moj metabolizam i poremetila mi je ravnotežu uma. Ceo život sam se borila s tom industrijom vrednom milione funti, ali volela bih da sam imala više znanja pre nego što sam počela da gutam njihova s*anja. Žao mi je što sam ikad pratila te trendove - rekla je glumica i otkrila koji režim ishrane joj je pomogao da smrša.

Reč je o metodi uravnotežene ishrane bez ograničavanja u namirnicama i bez griže savesti.

- Nije to ništa čudotvorno, ali moje lenjo du*e se pokrenulo i pomoglo mi da zadržim dobre navike. Sviđa mi se što to nije dijeta i što je takva ishrana održiva, tako da mogu povremeno da popijem čašu vina i u njoj da uživam - rekla je Ema.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.