SRPSKA GLUMICA OBNAŽILA GRUDI, PA SE NAMESTILA ZA SVAČIJE OČI: Istovremeno je radila i OVU STVAR (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠTA KAŽETE?

SRPSKA GLUMICA OBNAŽILA GRUDI, PA SE NAMESTILA ZA SVAČIJE OČI: Istovremeno je radila i OVU STVAR (FOTO)

Iva Štrljić u oktobru će proslaviti 45. rođendan, a kada je reč o njenom izgledu, njene noge najčešće su tema komentara

Objavljeno: 11:49h

Za dobru formu Ive Štrljić zaslužna je kombinacija fizičke aktivnosti i zdrave ishrane, a njene nove fotografije u kupaćem kostimu mnoge su oduševile.

Iva je pozirala u belom jednodelnom kostimu koji je u prvi plan istakao njene duge noge, a glumica je uz fotografiju otkrila i svoj recept za vitko telo.

Poznato je da Iva mnogo šeta, te je prolaznici često mogu videti na centralnim beogradskim ulicama, a sada je otkrila da pored toga redovno ide i na plivanje.

"Plivanje je, pored kaldrma fitnesa, moja omiljena rekreacija. Spoj brzog hoda i dugog plivanja je ono što mi uvek najbolje pomaže da održim dobru formu, ako tome naravno dodamo i pažljivu ishranu", poručila je plavokosa glumica.

1 / 11 Foto: Kontrashow

Iva Štrljić ranije je ispričala da često šeta sa jednog kraja Beograda na drugi.

"Ja u šali volim da kažem 'kaldrma fitnes', pa je to moje postalo toliko poznato. Dešava mi se da mi ljudi na ulici priđu, tako da je kaldrma fitnes postao ozbiljan brend. To su velike kilometraže, nije da ja izađem, pogledam tri butika i vratim se kući. Jednom sam išla od Beogradskog dramskog pozorišta do Belvila", rekla je Iva u emisiji "Grand Magazin" i istakla da je to bila jedna od većih kilometraža koju je prešla šetajući po gradu.

Još fotografija Ive Štrljić pogledajte u galeriji iznad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.