MAJKA OBJAVILA GOLE GRUDI, PA IZAZVALA OPŠTU POMETNJU: Veće od ovih ne postoje, BAR NE KOD NAS (FOTO)
Foto: Printscreen

SLAžETE LI SE?

MAJKA OBJAVILA GOLE GRUDI, PA IZAZVALA OPŠTU POMETNJU: Veće od ovih ne postoje, BAR NE KOD NAS (FOTO)

Žena kojoj su se smučilo prozivke upućene ženama sa oblinama, odlučila da razjasni stvari!

Objavljeno: 09:30h

Analis King je majka koja na društvenim mrežama objavljuje sadržaj jer želi da se "čuje glas roditelja", ali i da pomogne ženama da zavole i prihvate sebe. Međutim, njoj je nedavno prekipelo jer ljudi kritikuju žene sa oblinama što nose užu odeću, tvrdeći da one tako "privlače pažnju".

Ova žena, koja inače promoviše ljubav prema sebi i pozitivan stav prema telu, zato je objavila svoju fotku u plavom bikiniju koji ističe njene prirodne obline.

"Ne znam ko treba da čuje ovo, ali žene sa oblinama ne nose usku odeću, odeću koja otkriva telo ili bikinije da bi privukle pažnju, niti da bi bile dr*ljaste. Samo nam je teško da nađemo odeću koja nam odgovara, a koja ne čini da izgledamo veće nego što jesmo i koja znoj ispod grudi svodi na minimum", poručila je ona uz fotografiju.

Analis je istakla da joj je kupovina odgovarajuće odeće oduvek bila teška, te da ne želi nikoga da uvredi, ali da joj je dosta kritika.

"Biram odeću koja nikoga neće uvrediti, ali u većini slučajeva zbog toga izgledam veća nego što jesam. A, da budem iskrena, zašto je to važno? Ovo je moje telo, ono nema nikakve veze sa drugima. Svake godine se gledam u ogledalo i priželjkujem da izgledam kao ranije. To je veoma za*ebano, umorna sam od toga", poručila je.

Ova žena je rekla i da je kupila dva bikinija, dodajući "znam da sam majka, ali takođe želim i da se osunčam, okej?".

Otkako je objavila ovu poruku, dobila je stotine komentara od žena širom sveta, a mnoge su je pohvalile što je pokrenula ovu temu, dodajući da samo žele da im bude udobno u odeći koju nose.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.