MAJKA TROJE DECE OSUĐENA NA 10 MESECI ZATVORA: Ono što je UKRALA je van svake pameti!
Pljačka, Foto: Printscreen/Youtube/4viralSeed

ŠOK

MAJKA TROJE DECE OSUĐENA NA 10 MESECI ZATVORA: Ono što je UKRALA je van svake pameti!

Navodi se da ih je sakrila u dečju torbu koja je visila na ručkama dečjih kolica, nakon čega je prošla kasu ne plativši čokolade

Objavljeno: 12:16h

Sve se dogodilo u julu prošle godine, a žena (R. B.) je priznala krivicu. U presudi, donetoj u maju, piše da je žena u radnji 'Kaufland' uzela 48 čokolada "milka alpine milk", od po 270 grama, sveukupne vrednosti oko 17.000 dinara.

Navodi se da ih je sakrila u dečju torbu koja je visila na ručkama dečjih kolica, nakon čega je prošla kasu ne plativši čokolade.

R. B. je na sudu rekla kako je čokolade ukrala da bi prehranila troje dece. U to vreme je bila trudna s četvrtim detetom. Rekla je da nema nikakvih primanja kao i da joj je žao i da više neće krasti.

U presudi se dodaje da je sud uzeo u obzir i otežavajuće okolnosti, a to su tri presude za isto krivično delo kao i prethodna prekršajna osuda.

"Sud je uzeo u obzir i manju količinu oduzete stvari i motiv iz kojeg je krivično delo izvršeno, odnosno da je okrivljena u vreme izvršenja krivičnog dela bila nezaposlena i bez primanja, te je na taj način pribavila sredstva za izdržavanje, odnosno hranila svoju decu, što ne opravdava izvršenje dela, ali se uzima u obzir pri odmeravanju kazne", stoji u presudi.

Međutim, dodaju da ona krade u kontinuitetu, pa je odlučeno da bude kažnjena zatvorom, odnosno radom za opšte dobro, jer dosadašnje uslovne kazne nisu uticale na promenu ponašanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media