CRNE SLUTNJE Evo šta je nam NOSTRADAMUS PREDVIDEO za 2017: Lisica će biti izabrana bez da izgovori jednu reč, a onda sledi TIRANIJA!
Foto: Wikipedia

PREDSKAZANJE

CRNE SLUTNJE Evo šta je nam NOSTRADAMUS PREDVIDEO za 2017: Lisica će biti izabrana bez da izgovori jednu reč, a onda sledi TIRANIJA!

Prema čuvenom proročanstvu iduća godina doneće slabljenje Zapada, poplave, suše...
Objavljeno: 21:50h

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, u svojim mističnim i dvosmislenim stihovima, punih neobičnih asocijacija, predvideo je, kako mnogi misle, pojave istorijskih osoba, poput Hitlera ili Napoleona, najavio ratove, vremenske katastrofa, kao i kompjuterske viruse. Široko je rasprostranjeno da je u 2016. prorekao pobedu Trampa, a evo šta nas očekuje u 2017.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Velika i besramna svađalica biće neustrašiv, prikrivaće ludilo... - ove reči su dovođene u vezu sa pobedom republikasnog kandidata na izborima za predsednika u SAD prošle godine.

foto: Wiki

Mišel de Notr Dam je bio francuski lekar, astrolog i navodni prorok. Njegova knjiga "Proročanstva" izdata je u milione primeraka i danas je najpoznatija knjiga proročanstava ikad štampana. Prvo izdanje se pojavilo 1555. godine i od dana kada je objavljena, privukla je mnogo pažnje u svetskoj javnosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.