GOLA ZADNJICA U TANGAMA ISPRED SVIH: Uzbudićete se na PERVERZNU stvar, svi pilje (FOTO)
Foto: Reddit

užas

GOLA ZADNJICA U TANGAMA ISPRED SVIH: Uzbudićete se na PERVERZNU stvar, svi pilje (FOTO)

Upravo ona je glavni detalj na ovoj fotografiji, jer mnogi misle da žena nosi samo tange, te da se zapravo vidi njena gola zadnjica

Objavljeno: 12:51h

Optička iluzija koja je nedavno objavljena na Redditu postala je viralna, jer mnogi na njoj vide perverzan detalj, a zapravo je potpuno "nevina".

Fotografija je nazvana "samopouzdana dama na festivalu", a na njoj se u prvom planu vide ruke jednog ljubavnog para, dok je ispred njih žena koja leži na travi, okrenuta na stomak.

Upravo ona je glavni detalj na ovoj fotografiji, jer mnogi misle da žena nosi samo tange, te da se zapravo vidi njena gola zadnjica.

"Mislio sam da je stvarno samouverena žena u tangama dok nisam zumirao sliku", "Znao sam da nije njena zadnjica, ali jedva sam shvatio u šta gledam", neki su od komentara.

Iluzija
foto: Reddit

Međutim, neki ni nakon pažljivog posmatranja nisu uspeli da shvate šta je na fotografiji, a ako ste i vi među njima, evo male pomoći.

Ono što izgleda kao zadnjica u tangama je zapravo noga muškarca, podignuta i savijena u kolenu, a tik ispod se nalazi njegova ruka, koju je položio na nogu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.