EMA U RESTORANU POKAZALA I VIŠE NEGO ŠTO JE SMELA: Čak su i DECA gledala u NJENE GRUDI, sve joj je ISPALO (FOTO)
Ema Prins, Foto: Printscreen/Facebook

pogledajte je

EMA U RESTORANU POKAZALA I VIŠE NEGO ŠTO JE SMELA: Čak su i DECA gledala u NJENE GRUDI, sve joj je ISPALO (FOTO)

Ema je ispričala da je uznemirena zbog toga što je “javno ponižena” pred ostalim gostima picerije

Objavljeno:

Engleskinja koja je sa ćerkom otišla do picerije u Vulvertonu pobesnela je kada su je izbacili zbog “neprikladnog oblačenja”. Ema Prins (34) je zbog velike vrućine obukla majicu na bratele ali su joj rekli da nije dobrodošla jer na sebi nosi “samo grudnjak”.

Ona je u svojoj ispovesti na Fejsbuku objavila selfi u kratkoj majici koja je otkrivala stomak i tvrdila da joj ni sat vremena nakon što se vratila sa dužom majicom preko nisu doneli narudžbinu.

Ema
foto: Facebook

Ema je ispričala da je uznemirena zbog toga što je “javno ponižena” pred ostalim gostima picerije, koja je takođe i pab sa baštom, jer je nosila odeću za koju je rekla da je „prilično prikladna“.

– Menadžerka je rekla da ne mogu da uđem jer sam nosila samo grudnjak. Objasnila sam joj da je to majica, a ne donji veš i da je napolju 30 stepeni. Rekla mi je “ovo je restoran i to je naša politika”, pa sam tražila da vidim pravila i kodeks oblačenja gde piše da nema majica. Ništa mi nije pokazala, ali me je samo gledala sa visine i pričaka mi na veoma snishodljiv način, da to nije top – prisetila se ona neprijatnog sučeljavanja.

Ema
foto: Facebook

Posle uzaludne rasprave o tome šta definiše kratki top, a šta grudnjak vratila se do kola da obuče nešto “prikladnije” i sela sa ćerkom u baštu dok su čekale hranu.

– U bašti su bili muškarci koji su skinuli košulje. Nisam mogla da razumem zašto sam diskriminisana jer nosim majicu koja pokazuje stomak. Uopšte nije delovalo fer. Ljudi su mi prilazili i saosećali se, govorili su mi kako je menadžerka bila gruba. Kuvala sam se u košulji, ali sam se plašila da ću ako je skinem i sednem u majici, biti izbačena, a nisam želela sukob pred svojom ćerkom – napisala je ona.

U nastavku Ema tvrdi da je posle više od sat vremena uzaludnog čekanja na hranu ustala i ćerku odvela u restoran brze hrane.

(Espreso / Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.