ČAK 28 MUŠKARACA JU JE...: Samohrana MAJKA priznala UŽASAVAJUĆU stvar, AU ČOVEČE (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/ TLC

Rekorderka!

ČAK 28 MUŠKARACA JU JE...: Samohrana MAJKA priznala UŽASAVAJUĆU stvar, AU ČOVEČE (FOTO)

Iako je trenutno u ranjivoj fazi, jer je skoro raskinula dugu vezu, ova žena priznaje da će uskoro biti spremna za novu ljubav

Objavljeno:

Monet Dijaz (52) je samohrana majka i zvezda popularne američke emisije "Zavisna od braka".

Naime, Monet je na "ludi kamen" stala čak 10 puta i jednom je bila pred brakom, ali su otkazali veridbu pred samo venčanje. Kako kaže, svaki put je mislila da je pronašla čoveka svog života.

Emisiju "Zavisna od braka" Monet je snimala zajedno sa dečkom Džonom, ali je njihovoj ljubavi došao kraj.

1 / 5 Foto: Printscreen/facebook/Monette Dias

- Trenutno bih rekla da ne tražim muža broj 12, ali posle dva meseca oplakivanja raskida, verovatno ću biti spremna. Imam snage i volje i nadam se da ću jednog dana imati dobar brak - istakla je ona, a prenosi Insider.

Njena sestra Marsi, koja je u braku 38 godina, kaže da se nada da će Monet pronaći ljubav svog života.

- Kada se Monet udavala drugi i treći put, nisam brinula da nešto nije u redu sa njom. Ali kada se udala deveti i deseti put i razvela, a onda upoznala nekog drugog, počela sam da se pitam da li će ikada naći pravog - rekla je Marsi.

Inače, Monetin prvi suprug je bio njena srednjoškolska ljubav. Drugi je bio jedna od dve velike životne ljubavi, a za njega se udavala dva puta, kao i za svog šestog muža. Deveti muž je, kaže, bio veoma harizmatičan, a posle njega se udala za muškaraca kojeg je poznavala od osnovne škole...

- Tačno je da se lako zaljubim, ali ne žurim sa odlukom kada je reč o udaju. Do sada sam bila verena čak 28 puta, ali nisam pristajala svaki put - zaključila je ona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.