ŽENA POZNATOG FUDBALERA KRENULA DA SE DIRA NASRED JAHTE: Uhvatila OBE sa rukama, on sve gledao (FOTO)
Foto: Profimedia

auu

ŽENA POZNATOG FUDBALERA KRENULA DA SE DIRA NASRED JAHTE: Uhvatila OBE sa rukama, on sve gledao (FOTO)

Slavni fudbaler Lionel Mesi tradicionalno letuje na svojoj luksuznoj jahti. Odredište je ovaj put španska Ibica, a društvo mu pravi supruga Antonela Rokuco koja ga u ovakvim prilikama potpuno zaseni

Objavljeno:

Tokom godine često viđamo igrača Pariz Sen Žermena na terenu i znamo da je u odličnoj formi, dok njegova supruga Antonela Rokuco upravo na letovanju najbolje otkrije da i ona vredno trenira. Možda ne baš u onoj meri u kojoj to čini njen muž, ali su rezultati i te kako vidljivi.

Paparaci godinama prate poznati par koji je skupocenom jahtom krstario na brojnim luksuznim destinacijama pa su tako nastale serije fotografija kao najubedljiviji dokaz Antoneline želje da sačuva vitku liniju.

Fotografi su uspeli da je "uslikaju" iz raznih uglova, pa imamo detaljan uvid u njen mint kupaći kostim koji je sjajno istakao njenu top formu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Na Ibici sa njom i Mesijem uživaju i fudbaler Monaka Sesk Fabregas i njegova supruga Danijela Siman, koju vidite na fotografiji sa Antonelom.

Dvojica fudbalera imaju dugi staž na terenu i nekoliko godina braka, mada se par Mesi- Rokuco, koji ima trojicu sinova, zabavlja od rane mladosti.

Fabregas i njegova draga dobili su u braku troje dece, a ona iz prethodne bračne zajednice ima ćerku i sina.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.