MANEKENKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ DOJI BLIZANCE: Nastao je PRAVI HAOS! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ashleygrahamtr

pobogu!

MANEKENKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ DOJI BLIZANCE: Nastao je PRAVI HAOS! (FOTO)

Fotografija Ešli Grejem kako doji blizance izazvala je buru na društvenim mrežama.

Objavljeno: 19:31h

Početkom godine, najpoznatija američka plus sajz manekenka Ešli Grejem (34) se porodila, a ona i njen suprug Džastin Irvin dobili su blizance.

Od tada je prošlo pola godine, dečaci rastu, a da nije lako istovremeno odgajati troje dece (par već ima dečaka od dve godine), manekenka potvrđuje čestim objavama na društvenim mrežama. A najnovija je izazvala lavinu komentara, od kojih većina nije bila nimalo pozitivna.

Ešli je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako istovremeno doji dečake, a ono što bi tebalo da bude lepo i prirodno, za mnoge je, ispostavilo se, vulgarno.

"Umorna sam, ali tu smo", napisala je u komentaru uz fotku i pokrenula raspravu na ovoj mreži. Mnogima je smetalo što uopšte objavljuje sliku dok doji, kao da je zbog toga "nešto posebna".

"Sve mame doje, što misliš da si ti nešto posebna?", pitali su se. Istina bilo je i onih koji su u tome videli jedan poseban trenutak, kada se mama povezuje sa bebama.

Ipak, većini je ova slika bila uznemirujuća i neprikladna budući da su joj grudi u potpunosti otkrivene.

"Hvala ti, sad si mi zgadila život", "Kako si nešto tako lepo kao što je dojenje pretvorila u nešto prosto i vulgarno", "I druge žene doje decu pa ne objavljuju slike svojih golih si*a", komentarisali su na mrežama.

Fotografiju možete pogledati ovde.

A šta vi mislite? Da li je vama ova slika vulgarna ili sasvim lepa i prirodna?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.