UHVATIO JE ŽENU KAKO OVO RADI NA KUHINJSKOM STOLU: Ostao je u ŠOKU dok ju je GLEDAO, izbezumila se od STRASTI
Odnos, Foto: Printscreen/Instagram

A JOJJJJ

UHVATIO JE ŽENU KAKO OVO RADI NA KUHINJSKOM STOLU: Ostao je u ŠOKU dok ju je GLEDAO, izbezumila se od STRASTI

Zato je bio oduševljen kada je njegova žena pokazala zanimanje za njega

Objavljeno: 14:15h

Nikada nisam imao puno poverenja u žene ali kada je moja sadašnja supruga počela da razgovara sa mnom, činilo mi se da smo kliknuli, napisao je jedan muškarac za The Sun.

1 / 7 Foto: Profimedia

Pre nje je, kaže, imao samo jednu pravu vezu jer je jako sramežljiv i nije opušten na društvenim okupljanjima. Zato je bio oduševljen kada je njegova žena pokazala zanimanje za njega.

Uhvatio sam svoju ženu kako ljubi našu komšinicu na kuhinjskom pultu i priznala je da su u vezi godinu dana.

– Počeli smo da izlazimo i seks je u početku bio odličan. Spomenula je da je već bila sa ženama ali se zaklela da me nikada neće povrediti. U roku od nekoliko nedelja uverila me da treba da se preseli kod mene, a nekoliko meseci kasnije bili smo vereni. No, otkako smo se venčali, primetio sam da retko želi seks – nastavio je.

Seks
foto: Profimedia

Njihova komšinica dobra je prijateljica s njegovom suprugom. Često se druže i zajedno provode slobodno vreme. Jedne noći kad je došao ranije kući i shvatio da mu supruge nema, otišao je do komšinice da vidi je li tamo i ugledao suprugu kako sedi na kuhinjskom pultu i ljubi komšinicu. Sledećeg dana je priznala da im afera traje već godinu dana i on se sad boji da će ga ostaviti zbog nje.

Seks
foto: Profimedia

– Žao mi je ali njeno ponašanje sugeriše da ne želi da bude s vama. Ako grešim, ona će se morati da dokaže. Uprkos njenim uvjeravanjima da vas neće povrediti, varanjem sigurno jeste. Ako je vaš brak dovoljno jak da se oporavi, ona će morati prvo da objasni šta je pošlo po zlu. Ako ste stvarno prava osoba za nju, neće vas pustiti bez borbe – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.